info@jrdiamondtools.com +8617673149852
CBN Slibehjulets kølemiddelfodersystem

CBN Slibehjulets kølemiddelfodersystem

Nov 01, 2019

Da cbn-hjulet bruges til højhastigheds-superhård slibning, er den krævede liniehastighed meget høj, og luftstrømsbarrieren dannet af højhastighedsrotationen blokerer cbn-hjulets kølevæske, men for at undgå, at emnet brænder og rengør slibningen. arbejdsoverfladen skal afkøles. Dette er hvad vi har brug for for at vælge et passende kølemiddelfodersystem.

Den første type: cbn slibekølevæske leveres til arbejdsoverfladen gennem den indre diameter af slibeskiven. Sliphjulets høje temperaturrotation kan jævnt pumpe kølevæsken til arbejdsoverfladen. Denne metode kræver imidlertid en relativt høj filtreringsindretning for at undgå at blokere cbn-skivehjulets åbning. .

Den anden type: tryklukker kølevæsken gennem trykindretningen, skubber den ud, bruger denne inerti til at bryde luftstrømsbarrieren og når til sidst den arbejdsoverflade, der skal køles. Denne metode er mere egnet til slibevæske på det elektroplaterede cbn-slibehjul. Det kan spille en god rolle i køling og rengøring.

Den tredje type: Dette er en relativt langvarig metode, der bruger en ledeplade til at isolere slibefladen på cbn-slibehjulet fra luften, det vil sige, en ledeplade bruges til at forhindre dannelse af luftlaget. Cbn hjulkølervæsken kan fugtige overfladen på hjulet godt, og det sprøjter ikke.

Ovenstående tre er de mest almindelige metoder til kølemidlets fodringssystem. Afkøling af cbn-slibehjulet er meget vigtigt i den ultrahøjhastighedsslibning, der forbedrer slibekvaliteten af emnet og reducerer slibet på slibeskiven.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com