info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibning ydeevne og fordele af CBN slibehjul

Slibning ydeevne og fordele af CBN slibehjul

Oct 14, 2017

CBN slibning hjulet ydeevne er meget god i det slidstærke. Dens stabilitet er meget god, og det har den ikke-jernholdige karakter. Det har en lang skæring tilstand i materialet, forarbejdning og er meget skarp. Fordi den slibe styrke er relativt lille, så antallet af varme er lille. Hvis livets dele er forholdsvis lang, vil det være bedre for produktionsprocessen. I behandlingen er CBN slibeskiven stadig meget bekvemt. CBN slibehjul er ingen behov for dressing, det kan bruges direkte. Men også efter en periode, kan det vise den største effektivitet. Hvis der er en langsom skærehastighed for diamant slibehjul, kan det blive repareret igen. Økonomien er således relativt høj, og meget bekvemt.

CBN tandede hjul er opdelt i single og multi overflade, men der vil være en relativt høj forarbejdning nøjagtighed, men den samlede effektivitet er lavere. Omkostningerne er også højere. For multi overflade CBN tandede hjulene er produktion effekt meget god. Men i forhold til en enkelt behandling kvalitet er relativt lavt. Når vi bruger CBN tandede hjul, uanset om det er enkelt eller flere overflader kan blive brugt hjulet keramiske slibeskiven eller galvaniseret slibning for at være slibning. Effekten er meget tydelig.

1. CBN slibehjul kan være en hurtig skæring og high-speed feed slibning af tænder, vil ikke forårsage ru fænomener, men vil ikke brænde problemer.

2. CBN slibehjul er ingen behov for regelmæssig dressing og justering. Det kan være fik stabil ydeevne.

3. CBN slibning hjulet liv er forholdsvis lang. Dens slibning ydeevne er meget god, kan spare en masse tid.