Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelse af CBN Slibeskive i Bearing Slibning

May 31, 2018

Anvendelse af CBN Slibeskive i Bearingslibning

Slibeskivets præcision forbedres betydeligt. Samtidig reduceres hjælpetiden, som f.eks. Påklædning og skift af slibeskiven, men det forbedrede slipingseffektiviteten. Når CBN slibeskiver bruges til at male indersiden af lejer, er der nye krav til de indre cylindriske slibemaskiner.

(1) Ved slibeprocessen af CBN-slibeskiver er oliekøling betydeligt bedre end vandet. Da affiniteten af vand med CBN slibemidler vil blive påvirket slibningen. Hvis brug af højtryks- og storflydende olieafkøling også kræver en tilsvarende sugemekanisme.

(2) Med hensyn til elektrisk styring er det også meget vigtigt at justere de passende slibeparametre. Efter reparation af CBN slibeskiven var der en ustabil periode. På dette tidspunkt skal maskinværktøjet justeres for at reducere foderhastigheden, der kræver CNC-styring og kan tilpasses til kontrollen tilfældigt.

(4) Den overordnede struktur af den interne slibemaskine har stærkere stivhed. Stivheden er højere end de almindelige slibemaskiner for at opfylde kravene til CBN slibeskiver til dybfoder. Slibeskiven kræver ultrahøj kraft, høj stivhed og lang levetid, således at metalgodtgørelsen kan fjernes med høj hastighed og opnår nøjagtighedskravet. Fordi slidhastigheden af CBN slibeskive er meget lav, er det krævede dressingsbeløb lille. Den generelle forbindelsesmængde af lejeslibning er kun 3-4 mikrometer. Derfor kræver det en meget lille foderkompensationsopløsning mellem maskinens foder- og dressingsystem, sædvanligvis 0,5 ~ 1 mikron foder.

(5) For højhastighedskredsløb af lejer er sammenlignet med aluminiumoxidslibeskiven i høj grad forbedret dimensionsnøjagtigheden, slibeprocessen og overfladens rude af CBN slibeskiven. At reducere hjælpetiden og øge produktivitetseffekten, kan opnås uovervåget produktionsstyring.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/