info@jrdiamondtools.com +8617673149852
arbejdsemne overflade ruhed af CBN hjulslibning

arbejdsemne overflade ruhed af CBN hjulslibning

Nov 20, 2019

1) Årsager og påvirkningsfaktorer


Overfladeruhed refererer til de mikrometerometriske træk ved den bearbejdede overflade med en lille afstand og toppe og dale. De vigtigste faktorer, der påvirker overfladen ujævnhed, er egenskaberne ved slibehjulets arbejdsoverflade og slibebevægelsesbetingelserne.

1). Påvirkning af CBN-slibehjul. Hvis slibehjulet har en grovere kornstørrelse, har slibemaskinen et mindre antal slibekorn pr. Arealenhed, og jo dybere slibefladen er, jo større er ruheden; slibehjulets hårdhed er for stor, og de stumpe slibekorn kan ikke falde i tide. Fortsæt med at slibe plastisk deformation øges, overfladeruheden øges; slibehjulets hårdhed er for blød, slibearbejdsoverfladen deformeres for tidligt, ujævnheden i slid vil også gøre, at slibegemheden bliver større; størrelsen på forbindingen har også en virkning, mængden af forbinding Resultatet er, at overfladen på slibeskiven bliver kortlagt på arbejdsemnet, hvilket påvirker ruheden.

2). Effekt af slibedosering. Hvis hastigheden på CBN / diamantslibehjul reduceres, kan antallet af slibekorn involveret i slibning pr. Tidsenhed reduceres, den enkelte slibebelastning øges, og plastdeformationen af emnet øges, så overfladen er ru; Forøgelse af emnets hastighed vil reducere antallet af slibemiddel pr. Længdeenhed af emnet, øge slibetykkelsen og metalskæringsmængden af det enkelte slibekorn og også øge overfladen ruhed; Forøgelse af slibedybden øger graden af plastisk deformation. , således at slibegemheden øges.

I den egentlige slibeproces har slibemetoden, antallet af slibeslag, ujævnheden i den foregående proces, formen på skærekanten, forbindingsbetingelserne, slibevæsken og slibevibrationen alle forskellige effekter på overfladen ruhed. Til superfinish er påvirkningen af skærevinklen, oliebølgesvingfrekvensen, oliestensvingen, arbejdsemnerens omdrejningshastighed og oliestentrykket på ruheden meget stor.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com