info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Årsager og påvirkningsfaktorer -II

Årsager og påvirkningsfaktorer -II

Nov 22, 2019

2. Påvirkning af emnet

(1). Påvirke arbejdsemnets levetid. De to plan, der kommer i kontakt med hinanden, er ikke i kontakt med hele området til at begynde med, men kun en del af overfladen fremspring, således at jo mere hård overfladen af delen er, trykket pr. Enhedsareal i toppen af kontaktområdet for toppen større. Når de to kontaktflader bevæger sig i forhold til hinanden, deformeres overfladen på overfladen plastisk, og selv under tryk dannes der tør friktion. Forøg slid. Jo jævnere overfladen er, desto mindre er friktionsmodstanden, desto mere slidbestandig, fordi overfladeruheden er for lille, hvilket ikke er befordrende for opbevaringen af smøreolie, og den molekylære affinitet mellem kontaktfladerne øges eller endda bundet, hvilket medfører en stigning i friktion og skarphed. Bær under normale forhold altid et optimalt punkt på overfladens ruhed. For lejer genereres der også støj.

(2). Påvirke træthedsstyrken i par. Overfladen med stor overfladeruhed er let at generere spændingskoncentration, så den faktiske spænding på overfladen er 1,5 ~ 2,5 gange højere end den gennemsnitlige spænding, og det er let at forekomme revner.

3. Opløsning:

For at opnå en mindre overfladefremhed ved slibning skal der reserveres en lille margen, den store slibehjuls lineære hastighed og lille tilførselshastighed skal vælges, og slibeegenskaberne skal vælges med rimelighed for at minimere slibekraften og slibevarmen. Med en lille mængde foder justeres fin efterbehandling eller superpræcision i nøje overensstemmelse med de grundlæggende regler.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.


forglaset bondeslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektrolytisk slibehjul : http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-slibning-hjul/

Slibeskive af metalbinding: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/