info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Grundlæggende struktur og anvendelsesområde af galvaniseret diamantslibehjul

Grundlæggende struktur og anvendelsesområde af galvaniseret diamantslibehjul

Mar 25, 2020

Elektroplaterede slibehjul bruges hovedsageligt til slibning med et slibelag og er fast installeret på spindlen på en slibemaskine med en flange under brug. Elektropletterede produkter bruger generelt stål som underlag, og harpiksbindende slibeskiver bruger aluminium som underlag. Nogle underlag på slibehjul er lavet af aluminium, stål eller plast og spiller rollen som understøtning af arbejdslaget og klemme på slibemaskinerne. Formkvaliteten og nøjagtigheden af ​​slibehjulet har et stort forhold til underlaget.

Anvendelsesområdet for galvaniserede diamantslibehjul: Elektroplaterede diamantslibeværktøjer er ideelle værktøjer til slibning af hårde og sprøde materialer og hårde legeringer på grund af egenskaberne ved høj hårdhed, høj trykstyrke og god slidstyrke. Og det kan også forbedre arbejdsvilkårene. Derfor bruges det meget i metal og ikke-metalholdige hårde og sprøde materialer med lavt jernindhold, såsom hårdlegering, porcelæn med højt aluminiumoxid, optisk glas, ædelsten, halvledermateriale, sten osv. Bortset fra metal og ikke-metalholdigt hårdt og sprøde materialer med lavt jernindhold, elektropletterede diamanthjul bruges også til at behandle metal og ikke-metalliske hårde og sprøde materialer med lavt jernindhold. Elektroplateret diamantslibeskive kan bruges til slibesten, keramik, glas, gulvfliser og andre specielle profilerede materialer. Elektroplateret indvendigt slibehoved er et slibeværktøj til sten, porcelæn og andre ikke-metalmaterialer. Det kan også bruges til formaling af hårde og sprøde materialer, såsom glas, keramik, ferriter og halvledere, samt form og elektrolytisk slibning af hårde legeringsmaterialer. Ved slibeprocessen forbedrer elektropletterede diamantbor med kraftig opskæring i høj grad produktionseffektiviteten.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com