info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Anvendelse af Sintret Diamantslibeskive

Anvendelse af Sintret Diamantslibeskive

Nov 03, 2017

De fleste sintrede slibeskiver anvendes i metal som bindemiddel, der anvendes i knive, keramik, fordampningsbåd, karbid, stålforarbejdning, højhastighedstål, hærdet stål, ædelsten, byggematerialer, autodeleindustrien. Ved højtemperatur sintring har hjulet høj styrke, god form, høj temperatur slid og god termisk ledningsevne, slidstyrke, lang levetid. Og det kan modstå større belastning. På grund af der er sammentrækning og deformation i hjulsintringsprocessen, så hjulet skal repareres før brug. Men hjulet dressing er vanskeligere.

Diamant er kendt som det højeste hårdhedsmateriale i naturen, dets fremragende præstation har store udsigter inden for hård og sprød materialebehandling. På nuværende tidspunkt er brugen af ​​diamantværktøjer stadig en effektiv behandlingsmetode til hårde og sprøde materialer til skæring og slibning. For eksempel anvendt i skæreværktøjer, sten, slibning keramik. For tiden er dressingmetoden s for konventionelle slibeskiver ikke kun spildt tid og menneskelige omkostninger, og diamantpartikler falder mere i slagtemæssig behandling. Selve kjolehjulet bruger meget, og præcisionen er lav, så forskningen i diamantværktøjets slidmekanisme har stor betydning for diamantværktøjets rimelige fremstilling og det rationelle valg af procesparametre.

  I de senere år har forskere udført forskningsarbejdet om at finde specielle forarbejdningsmetoder til reparation af metalbinder diamantslibeskiven. Hovedsagelig metoder er elektrolytisk dressing, EDM truing osv. Normalt er diamantindholdet og strømforbruget lavt; men hvis diamantindholdet er for lavt, vil makroknusningen øges, hvilket resulterer i utilstrækkelig klingekant, således at strømforbruget stiger. Elektrolytisk dressingmetode er hurtig, men præcisionen er ikke høj; EDM truing-metoden har høj præcision og kan være skarp, men hastigheden er langsom. Komposit trimning metode har elektrolytisk EDM komposit finish metode, mekanisk kemisk komposit finish metode, efterbehandling effekt er bedre, men systemet er mere komplekst, så sintet diamant slibeskive problem er stadig ikke godt løst.