Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelse af slibeproces til harpiksslibeskive

Jun 27, 2017

Slibeskive er et af de mest anvendte slibeværktøjer, det mangfoldige slibeskive, rollen af det andet slibeskive er ikke det samme, det følgende vil vi gerne introducere harpiksslibeskive slibeprocesseringsprogrammer sammen for at se det!

(1) Slibning af cylindriske, koniske og skulderoverflader af aksler, ærmer og andre typer af dele med harpiksslibende hjul på ydre cylindrisk mølle eller universalmølle.

(2) Endesiden af den ydre omkreds eller hjul af harpiksslibeskiven, såsom boltfastgørelseshjulet, lufthulslibeskiven, slidset slibeskive, porøst slibeskive og porøst båndspor slibeskive, såvel som brugen Af kopformet slibeskive, cylindrisk slibeskive og så videre, de mekaniske dele af forskellige lige for at imødekomme retheden, overflade ruheden og nøjagtigheden af positionen mellem fly slibningen.

(3) ved hjælp af harpiksslibeskive uden for rund overfladen eller harpiksslibningshovedet, i den indre slibemaskine, universalkværn eller speciel slibemaskine, på overfladekvalitetsbehovet i et højere huller, blindhul, trinhul, keglehul og lejeindvendig rille Og andre komponenter til internslibning.

(4) Brug af harpiksslibeskive, harpiks og gummiføringshjul i centralløsning med den fleksible positioneringsmetode, brugen af hjulets yderste omkreds, rotationen af den symmetriske indre cirkel eller den ydre overflade af den midterløse slibeproces .

(5) ved hjælp af specielt harpiks slibeskive slibning tråd slibeskive. På trådslibemaskinen er gevindet af høj præcision og overfladens rude, gevindets gevind, måleværktøjets gevind og gevinddelen af den hærdede behandling trådet. Såsom tråd, orm, tryk, kogeplader, måleinstrumenter, såsom konisk tråd, lang tråd, parallel trådslibning.

(6) ved hjælp af epoxyharpiks honinghjul og dobbeltkegle, sommerfugltype, dobbelt sommerfugltype, slibeskive mv. Osv. På gearkværnen behandles gearslibningen af hærde gear.