info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Analyse af skalaen og anvendelsesområdet i Kinas CBN-slibehjulsindustri i de sidste par år

Analyse af skalaen og anvendelsesområdet i Kinas CBN-slibehjulsindustri i de sidste par år

Dec 11, 2019


CBN (Cubic Boron Nitride) slibehjul bruges til slibning, polering og fin slibning. CBN har fordele over diamantslibningshjul ved bearbejdning af jernholdige metaller. CBN-slibende slibehjul kan opdeles i fire typer i henhold til forskellige behandlingsteknologier og forskellige kombinationer af bindemidler: elektropletterede CBN-slibehjul, sintrede eller metalbindede CBN-slibehjul, harpiksbinding CBN-hjul, keramisk / forglaset CBN-hjul.

I Kina startede industrien med superhårdt materiale i 1970'erne. Før dette blev diamant savklinger og andet superhårdt materiale værktøj næsten importeret. I 1980'erne fokuserede et stort antal produktionsvirksomheder på produktion af diamantsavklinger med lille diameter. I 1990'erne begyndte det at komme ind i en periode med hurtig udvikling. På nuværende tidspunkt er industrien med superhårdt materiale blevet en uundværlig og vigtig del.

På nuværende tidspunkt er udviklingen af CBN-slibehjulindustrien i gang med en ny justeringsperiode på hjemmemarkedet. Det viser to udviklingstendenser, det ene er fra højhastighedsudvikling til udvikling af lav-mellemhastighed, og det andet er kvaliteten af slibeværktøjer fra lavendel til high-end-udvikling. Det første årti af det 21. århundrede er en gylden periode for udvikling af slibemidler og slibemidler i Kina. Industrien til slibemidler og slibemidler har udviklet sig hurtigt i de senere år. På nuværende tidspunkt er der mere end 800 slibende virksomheder i vores land. Disse virksomheder er opdelt i to kategorier. Den ene er små virksomheder. Disse virksomheder har ingen F & U-magt, er ikke opmærksomme på produktkvalitet, stoler på pris for at konkurrere på markedet og har tynde overskud. Det nedadgående pres på økonomien er steget, og disse virksomheder står over for en alvorlig overlevelseskrise. Den anden er store eller særprægede virksomheder. Selvom antallet er lille, er branchen stærkt koncentreret med fokus på F & U og innovation, brand building og forretningsmodeller. Selvom markedskonkurrencen bliver mere og mere intens, viser disse virksomheder konstant en stigende udviklingstendens, og deres skalaer vokser konstant, og deres produkter udvikler sig konstant i en specialiseret, raffineret, speciel og ny retning.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com