info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Analyse af faktorer, der påvirker udvælgelsen af overtrukne slibemidler

Analyse af faktorer, der påvirker udvælgelsen af overtrukne slibemidler

Jun 27, 2017

1. Materiale til slibning af emne:

Der er mange slags materialer, der kan slibes, for eksempel: Rustfrit stål, værktøjsstål, byggestål, støbegods, smedematerialer, aluminium, titanium, luftfartsmaterialer, glas, keramik, træ, plexiglas mv., Men deres respektive slibebetingelser Er forskellige. Ud over egenskaberne af materialet er nogle fysiske egenskaber af materialet vigtige for udvælgelsen af slibende materialer, såsom hårdhed, sejhed, mikrostruktur, varmebehandlingsbetingelser og legeringstyper mv.

2. Brug af tryk:

Trykket, der anvendes ved slibning, kan opdeles i høj, mellem og lav. Forståelse af det tryk, der kræves til at male, er nyttigt til slibevalg.

3. Krav til overflademodhed:

RA- eller RT-værdien af emneoverfladen er meget vigtig. I nogle krav til overflade polering og overflade tegning applikationer, vil også være i overensstemmelse med kravene hos kunder silke linjer, børste, tåge, spejl og polering overfladebehandling.

4. Produktform og tolerancer:

Tilstanden og formen af emneoverfladen er meget vigtig for udvælgelsen af slibe- og gnidningsgrad, og kontrollen af emnetolerance er en af de faktorer, der skal overvejes.

5. Slibehastighed og maskinhastighed:

Slibeskivenes kørehastighed afhænger af maskinens drevhastighed. RPM (rotationshastighed) og slibningshastighed skal konverteres.