info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Analyse af faktorer, der påvirker kvaliteten af elektropletteret diamant

Analyse af faktorer, der påvirker kvaliteten af elektropletteret diamant

Jun 27, 2017

Ifølge forskningsresultaterne fra Ofweek Industry Research Center forventes den globale smartphonesalg at vokse med 12% i 2016, hvilket afgør efterspørgslen efter paneler og produktionsmængden af glattejernshoveder, der er direkte afhængige af panelets efterspørgsel .

Anvendelsen af berøringsskærmen bliver mere og mere omfattende berøringsskærm glas behandling nøjagtighed krav er også bedre, mange former er traditionelle kvadratisk kantning maskine kan ikke afsluttes, udskårne maskine er meget udbredt, nøglen til den nye teknologi kan bruges til at Fremme brugen af ultrafineformede elektropletterede diamantslibemidler (almindeligvis kendt som slibningshoved) brugen af ydeevne og levetid. Fordi slibestyrets diameter er lille, er skærehastigheden meget vanskelig at nå 10m, og forskellen på 15 20m er større end det normale krav. Fordi krumningsradiusen er lille ændres kraftvinklen til diamantskæring, således at kompressionsspændingen hovedsagelig bliver bøjningsspændingen, og styrken af beklædningsgenstanden (galvaniserende metal) er højere, således at diamanten ikke falder af for tidligt. Formen på sliphovedet er kompleks, den relative konkave og konvekse forskel er stor, udledning og strømafdeling er alvorlig, hvordan man laver batch, stabil, højkvalitetsprodukt er industriens nuværende vanskelige problem.

For at kunne fremstille stabile elektropletterede diamantslibningsprodukter skal vi opdatere og forbedre udstyr, råmaterialer og proces, inspektion. Der er producenter i branchen i 2008 fra automatiseringsudstyr, råmaterialer, forberedelse til galvaniseringsopløsning, bearbejdningsmetoder, forpletteringsmetode, beskyttelse af ikke-plating zone, banebrydende skærme, sandmetoder og tidspunkter og diamantindsatsen (Fortykkelse) proportional kontrol dannede gradvist et sæt teknologier.