info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Analyse og løsninger på belægningen, der falder af galvaniserede diamantværktøjer

Analyse og løsninger på belægningen, der falder af galvaniserede diamantværktøjer

Nov 07, 2020

1. Forskellige belægningslagafskalningssituationer

Under driften af ​​elektropletterede diamantværktøjer på grund af anvendelsesbetingelserne som slibekraft, temperaturstigning, arbejdsemnets nedbrud osv. Vil metalbelægningen, der indeholder diamant, adskille sig fra stålbasen, og det er aftrækningen af ​​belægningen. Afskalning af belægningslaget er generelt delvis afskalning, og det er sjældent, at hele pletteringslaget skrælles af ad gangen. Ved faktisk brug er der tre situationer, hvor belægning falder af:

(1) Pletteringslaget falder ned til overfladen af ​​basen: metalpletteringslaget indeholdende diamant og metalbundpletteringslaget uden diamant adskilles fra stålunderlaget på samme tid.

(2) Laget falder ned til bunden af ​​metalbelægning: det vil sige, bunden af ​​ikke-diamantholdigt metalbelægning er ikke adskilt fra stålbasen, men den diamantholdige metalbelægning skrælles af fra bunden af ​​metal belægning.

(3) Den lagdelte adskillelse af belægningsmetallet i den diamantholdige metalbelægning: Under brugen af ​​den diamantholdige metalbelægning er belægningsmetallet i kontaktdelen af ​​emnet normalt ikke slidt, men unormalt flager eller falder af i pulverform. Diamant falder ikke alle sammen, men lokale granulater falder af. Dette fænomen er ikke let at tiltrække opmærksomhed, og konsekvensen er, at produktets levetid er kortere, og det giver ofte en illusion af dårlig holdekraft eller slidstyrke af det belagte metal. Ekskluderende faktorer som svidning af belægningen under fortykning og dårlig slidstyrke af belægningsmetallet, er dråben af ​​diamantpartikler under normal brug af værktøjet intuitivt manifesteret, da overfladen på værktøjet har kontinuerlige store huller, som skal være denne type belægning.

2. Årsager til, at belægningen trækker sig af

Elektropletterede diamantværktøjer involverer flere processer i fremstillingsprocessen, og hvis en proces ikke udføres fuldt ud, vil pletteringslaget falde af.

Foranstaltninger til løsning af belægningen, der aftrækker

I betragtning af årsagerne til den ovennævnte belægningsafskalning kan følgende foranstaltninger træffes for at løse problemet med belægningsafskalning:

(1) Styrk forpletteringsbehandlingen for fuldstændigt at fjerne burr, oliefarver, oxidfilm, rust og oxidskala på overfladen af ​​underlaget så meget som muligt, fremme den normale vækst af belægningsmetallgitteret og forbedre bindingen kraft mellem belægningsmetallet og uædle metaller.

(2) Optimer formlen til pletteringsopløsning og galvaniseringsprocessen, vedtag ladet i tanken for at forhindre bipolært fænomen, og vedtag kortvarig tomstrømning med høj strøm, til arbejdsemner med komplekse former for at reducere indflydelsen af ​​intern stress og brintudvikling i belægning og forbedre kvaliteten af ​​belægningen.

(3) Optimer processen og procedurerne, reducer slukningstiden under aflæsning af sand og endda aflæs sandet i den originale øvre sandtank, fortyk det eller aflæs sandet i en reservetank med elektrisk ladning i en reservetank for at forbedre bindingskraften mellem diamantpartiklerne og belægningen. Hvis der er strømsvigt under fortykningsprocessen, skal emnet sættes i elektrolytten til katodisk reduktion under fortykningsprocessen og derefter fyldes i tanken til galvanisering for at sikre vedhæftningen af ​​belægningen.


JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com