info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Et vigtigt parameter for diamantslibehjul - termisk stabilitet

Et vigtigt parameter for diamantslibehjul - termisk stabilitet

Oct 18, 2019

Diamant er et relativt hårdt stof i naturen, så det bruges vidt i denne skæring og slibning. Det vigtigste værktøj i slibning er slibehjulet. De vigtigste parametre i produktionsprocessen for diamantslibehjul er termisk stabilitet og styrke. Nu introducerer vi hovedsageligt den termiske stabilitet.

Ved varmestabilitetstesten, da slibemidlet på slibehjulet blev opvarmet til 700 grader, blev det fundet, at slibemidlet reagerede, og at diamantslibemidlet blev beskadiget. Graden af skader af diamantslibemiddel ved høj temperatur er imidlertid relateret til kvaliteten af selve slibemidlet. Når vi vælger råmaterialet fra diamantslibehjulet, kan vi vælge det diamantslibemateriale, der er egnet til vores egen kvalitet i henhold til denne egenskab kombineret med vores egen slibeproces.

I henhold til slibehindemidlets termiske stabilitet kan bindemidlet let bestemmes ved at analysere reaktionen af flere oxider med diamantslibemidlet ved brændingstemperaturen på slibeskiven i henhold til oxidets frie energiproduktionsprincip og derved bestemmes bindemidlet. Den kemiske sammensætning bestemmes derefter ved glasstrukturteorien for at bestemme det specifikke indhold af de forskellige komponenter i limningsmidlet på diamantslibehjulet, og til sidst bestemmes og fremstilles formuleringen.

Gennem termisk stabilitet bestemmer vi hovedsageligt formlen for slibeskive. Uanset om det er et diamantslibehjul eller et cbn-slibehjul, er den vigtigste ting formuleringen af bindemidlet. Da råvarerne kan være de samme, er formlen eksklusiv. Så længe formlen er god, kan den garantere alle krav til nøjagtighed, levetid, effektivitet og så videre. Alt i alt skal du vælge bindemiddel i henhold til dine faktiske behov.


Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com