Hjem > Nyheder > Indhold

Fire typer færdigheder af cylindrisk slibning

Jan 26, 2018

Fire typer færdigheder ved cylindrisk slibning

Diamantslibeskive anvendes som råmateriale og metalpulver, harpikspulver, forglasset pulver og galvaniserende metal som bindemiddel til fremstilling af de cirkulære slibeværktøjer. Generelt er der 4 slags cylindriske slibepidser. Følgende detaljer er som nedenfor:

1. Den langsgående slibning af diamantslibeskive. Effektiviteten af ​​denne metode er ikke hurtig, men dens slibekvalitet er forholdsvis god. Sammenlignet med lignende produkter er ruheden lavere. Ved slibeprocessen er diamanthjulrotationen meget høj. Arbejdsbænk er en sammensat langsgående betjening. Ved hver operation eller proces vil slibeskiven have en forsyning. Overskuddet af dele vil blive afskåret.

2. Infeed slibning. Sammenlignet med den første metode, vil denne være højere effektiv, men det har også mangler. Dens slibekraft er meget stor, og temperaturen er relativt høj, så der skal være tilstrækkelig kølevæske i slibning. Rotationen af ​​diamanthjulet er en drivkraft, og den tekniske rotationsbevægelse og bevægelsen af ​​hjulet fører til kontinuerlig genopfyldning. Skærehjulets arbejdsbord vil ikke have bevægelse i længderetningen. Bredden af ​​diamantslibeskiven og slibbredden vil være forholdsvis stor, den vil blive brugt op i diamantdelen.

3. Sammenslibning af diamantslibeskiver. Dette er en kombination af de to ovennævnte færdigheder. Dens effektivitet er slibende, og kvaliteten er også bedre. Ved slibning skal vi gøre hård slibning på forhånd, så vil resten blive brugt slibeskive til håndtering af efterbehandling.

4. Den sidste metode er dybslibning. Dens produktionseffektivitet er meget høj, men dressingsteknikkerne er mere komplekse. Det kræver en høj overordnet struktur af emnet og skal være tilstrækkeligt skåret ind og skåret ud. Ved slibeprocessen vil slibeskiven være en trinform. Slibningshastigheden er meget langsom. Det skal bruges i langsgående slibning efter dyb slibning.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.co m