info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
6 problemer, der ikke kan ignoreres i værktøjs- og skæreformaling II

6 problemer, der ikke kan ignoreres i værktøjs- og skæreformaling II

Jan 03, 2020

4. Slipning af værktøj og skæremaskine

Hvorvidt du har en slibestandard af værktøjet eller ej, er et mål for, om slibecentret er professionelt. I slibestandarden regulerer det de tekniske parametre for skærekanten af de forskellige værktøjer, når man skærer forskellige materialer, inklusive skærekanthældning, spidsvinkel, rivevinkel, bagengel, bagkant, affasning og osv.

Forskellen mellem HM bore og HSS bore:

HSS-borkrone: Spidsvinklen er normalt 118, undertiden mere end 130. Skæren er skarp. Præcisionen (kanthøjdeforskel, symmetri, omkredsudløb) er relativt lav. Der er mange måder at sande mejselkanten på.

HM-borehul: Apexvinklen er normalt 140, boret til den rette rille er normalt 130, og den trekantede bore er normalt 150. Kanten og spidsen (på kanten) er ikke skarpe og er ofte passiverede, eller kaldte omvendt og afskrækket. De kræver høj præcision. Mejselkanten trækkes ofte ind i en S-form til spånafbrydelse.

Bagvinkel:

Kantenes bageste vinkel er meget vigtig for værktøjet. Den bageste vinkel er for stor, kanten er let at smadre. Når bagvinklen er for lille, er friktionen for stor, og skæringen er ugunstig.

Den bageste vinkel på værktøjet varierer med det materiale, der skæres, værktøjstypen og værktøjets diameter. Generelt falder bagvinklen, når værktøjets diameter øges. Hvis det materiale, der skal skæres, er hårdt, er bagvinklen desuden mindre, ellers er bagvinklen større.

5. Værktøjs- og skæreprøvningsudstyr

Værktøjsinspektionsudstyr har 3 typer værktøjssæt, projektor og universalværktøjsmåleinstrument. Værktøjsindstillingsinstrumentet bruges hovedsageligt til værktøjsindstilling (som længde) af CNC-udstyr, såsom bearbejdningscenter. Det bruges også til at inspicere parametre som vinkel, radius og trinlængde. Projektoren bruges også til at inspicere parametre som vinkel, radius og trinlængde. Ovennævnte to kan imidlertid normalt ikke måle værktøjets bagvinkel. Det universelle værktøjsmåleinstrument kan måle det meste af værktøjets geometri, inklusive bagvinklen.

Derfor skal det professionelle slibecenter være udstyret med et universelt værktøjsmåleinstrument.

6.Lindemekanik

Det bedste udstyr kræver også personale til at betjene, og uddannelse af slibetekniker er et af de mest kritiske aspekter. Styrke færdighedstræningen til mekanik og forbedre mekanikernes slibefærdigheder.JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com