info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
2018 National Abrasives Standards Draft Seminar holdt i Zhengzhou

2018 National Abrasives Standards Draft Seminar holdt i Zhengzhou

Sep 05, 2018

2018 National Abrasives Standards Draft Seminar holdt i Zhengzhou

 

2018 Standard Udkast Seminaret af den nationale standardisering Teknisk Udvalg blev afholdt i Zhengzhou City.

Mødet afholdes i overensstemmelse med Arbejdsudvalgets arbejdsplan for 2018 for at sikre kvaliteten og niveauet af standardopkastning og at færdiggøre opgaven med standardrevision i 2018 til tiden. Folket eller repræsentanterne, i alt 30 mere, som Drafted 12-industristandardprojekter som "National Standard for Påvisning og Mærkning af Slibestofstørrelse Sammensætning af Cemented Abrasives Del 2: Micropowder" og "National Single Crystal Diamond for Superabrasive Static Pressuresynthesis "deltog i mødet.

På seminaret blev arbejdsarrangementet først udført af Bao Hua, generalsekretær for den nationale standardiserings tekniske komité for slibemidler. Generalsekretær Bao Hua, mens de takkede de deltagende enheder og personale til at deltage i standardrevisionsprojektet, uddybede formålet og vigtigheden af mødet og fremsatte krav til kvaliteten af arbejdet i standardkonstruktionsgruppen.

Derefter er deltagerne i henhold til mødelokalets samlede arbejdsopdeling opdelt i tre diskussionsgrupper: almindelige slibemidler, superabrasiver og produkter og specialprodukter af siliciumcarbid ifølge standardprojektet. Hver diskussionsgruppe gennemførte en fokuseret diskussion, gennemgang og revision af udkastet til standardprojekt (eller arbejdsgruppe diskussionsudkast) og beslægtede materialer.

Atmosfæren på seminaret var meget livlig. Alle udtrykte deres meninger og nåede til enighed. Efter en halvanden dag med intens og ordnet arbejde afsluttede mødet de planlagte opgaver og opnåede en komplet succes.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com .