info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688

Hybrid Bond Slibeskiver

CNC Tools Slibemaskine med en meget fremragende stabilitet og høj fleksibilitet, kan det sædvanlige diamantslibeskive ikke nås. Den mest krævende og tidskrævende drift er fløjlslibning, hvor vi har en høj lagerfjernelse - en skæredybde på 7-8 mm. Som kontaktpersonen ...

Beskrivelse

CNC Tools Slibemaskine med en meget fremragende stabilitet og høj fleksibilitet, kan det sædvanlige diamantslibeskive ikke nås. Den mest krævende og tidskrævende drift er fløjlslibning, hvor vi har en høj lagerfjernelse - en skæredybde på 7-8 mm. Da kontaktområdet er stort, og det er vanskeligt for kølevæsken at nå slipzonen. For at minimere risikoen for kraftig varmegenerering, der kan forårsage overfladeskader på arbejdsstykket og reducere partikelstyrken af de varmefølsomme diamanter , er det ofte nødvendigt at reducere indgangen eller tilførselshastigheden.


Hybridbindingslibningshjul anvendes hovedsageligt i superhard legeringsværktøj, lejer, forme; præcision keramik; polykrystallinske diamanter og bornitrid; sten; magnetiske materialer; halvledere; smykker; luftfart; automotive; trykning papirprodukter og andre industrier.

De fleste af hybrid slibeskiver er velegnet til karbid (wolfram stål) fræsere, øvelser og andre værktøjer til effektivt at male fløjterne.


Vores hybrid diamant / CBN slibeskive, der især anvendes til CNC TOOLS slibemaskine, såsom: ANCA, WALTER, SCHUTTE, EWAG, SCHNEEBERGER, HUFFMANN og så videre. Det har vist fremragende slibepræstation i fløjlslibning med høj lagringskapacitet kombineret med et minimum af slidstyrke. Det er ikke nødvendigt at reducere tilførslen eller slaghastigheden med vores hybrid Diamond / CBN Slibeskive.


Former omfatter 1A1 / 4A1 / 14A1 / 1V1 / 11V9 / 12V9

1A1 D125 * T10 * X10 * H20 / 31,75

1A1 D200 * T15 * W10 * H20 / 31.75

Grit: D64


Hybrid Diamond / CBN Slibeskive, der er specielt brugt til CNC Tools slibemaskinen, har følgende ydelse:


1, Højhjulskonstruktion, egnet til højpræcisionsværktøjsoperationen
2, Høj lager fjernelse 4-7mm
3, overlegen overfladekvalitet
4, meget lav spindelbelastning
5, hurtig skærehastighed
6, høj slidstyrke for længere levetid

Sammenligningen mellem Hybrid Diamond / CBN Slibeskive og sædvanligt slibeskive


 

Harpiksbinding

Metalbinding

Forglasset binding

Hybrid Wheel

Skæring fjernelse

generel

generel

høj

høj

Freeness skæring

generel

Lav

høj

høj

Hjulretention

generel

høj

generel

højVelkommen til at placere ordrer til hybridbindingslibene med vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina, kan vi forsikre Dem om, at alle produkter er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001 i Kina. For tilpassede ordrer bedes du venligst informere os på forhånd.
Hot Tags: hybrid bond slibeskiver, Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset, lavet i Kina

Send forespørgsel