info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvorfor skal CBN slibehjul anvendes til auto knastaksel slibning?

Hvorfor skal CBN slibehjul anvendes til auto knastaksel slibning?

May 15, 2020

På nuværende tidspunkt, i Kina mange producenter, der specialiserer sig i produktion af knastaksler og krumtapaksler har alle indført CBN slibning teknologi til knastaksel og krumtapakslen produktion. Men der er stadig en masse lastbiler, dieselmotorer og motorcykel motorer med knastaksler og krumtapaksler stadig ved hjælp af traditionelle korund slibehjul og efterligning-type slibning processer. For grov slibning proces, bruger nogle producenter indenlandske lav og medium hastighed slibemaskiner (hastighed er under 35m / s), nogle producenter bruger importerede slibemaskiner i efterbehandling proces, men brugen hastigheder er alle under 60m / s. Og de fleste af de dressing værktøjer er single-point diamant penne. Den importerede kværn i nogle lande er trimmet med dressing ruller. Denne traditionelle teknologi bringer en række problemer, såsom lav profil nøjagtighed, forbrændinger og revner på overfladen af knastaksler og krumtapaksler. Det er vanskeligt at forbedre produktionseffektiviteten.

Som en af motorernes nøgledele påvirker kvaliteten af knastakslen direkte motorens dynamiske egenskaber. Samtidig er knastakslen også et ikke-cirkulært slibeemne, som har en stor bearbejdningsydelse og er vanskelig at slibe. Det kræver både skærepræcision og produktionseffektivitet, og behandlingen er vanskelig. Derfor har knastakslens slibeteknologi altid været i fokus i knastakselslibeindustrien. Hvordan man kan forbedre slibning effektivitet og forarbejdning kvalitet?. Følgende faktorer bør tages i betragtning:

1. Trækmaskinens egenskaber

2. Formningsmetoden for cam profil slibning;

3. Slibehjulets ydeevne og kølevæske;

4. Slibning proces, herunder dressing værktøjer og dressing proces. Cam profil nøjagtighed er lav og vanskelig at forbedre.

Ved at indføre slibeprocesser af imiteret type kan den mindste fejl i cam-profilformen kun kontrolleres inden for ± 0,03 mm. Og den fulde CNC slibning kan styres inden for ± 0,01 mm. Hertil kommer, når den almindelige slibehjul anvendes, den ydre diameter variation rækkevidde er stor (80 ~ 100mm), og hver 1mm ændring i hjulet diameter vil få cam profil til at ændre med 0,007mm, så det er vanskeligt at yderligere forbedre nøjagtigheden af cam profil.

På grund af den store slibning godtgørelse af cam og den vanskelige slibning af materialet, udførelsen af den almindelige slibende hjul er vanskeligt at opfylde efterspørgslen af knastaksel slibning. Og kvaliteten af slibning og produktionseffektivitet ofte ikke kan opnås sammen.

CBN hjul slibning har indlysende fordele såsom høj effektivitet, høj præcision og lave omkostninger, hvilket er en uundgåelig tendens til udvikling af knastaksel slibning forarbejdning teknologi.

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com