info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvorfor vælge CBN-hjulet i stedet for et konventionelt hjul til behandling af kamaksel?

Hvorfor vælge CBN-hjulet i stedet for et konventionelt hjul til behandling af kamaksel?

Sep 27, 2019

Superabrasive VS. Konventionel (Følgende grunde fortæller dig, hvorfor du vælger CBN-slibehjul til at behandle knastaksel)

* CBN-hjul har høj bearbejdningseffektivitet. Ved bearbejdning af ækvivalent knastaksel er effektiviteten af CBN-slibehjul 100 gange effektiviteten af konventionelle slibehjul.

* CBN-hjul har høj præcision og god stabilitet. Slibehjulets nøjagtighed til bearbejdning af emnet kan nå mikroniveau. Reducer mekanisk slid, beskytter spindlen og øger den samlede levetid for maskinværktøjet og slibeskiven.

* CBN-hjulet har nøjagtigt fremføring. konventionel tilførsel af slibehjul er kun 0,01-0,05 mm, mens CBN-slibehjulsfødning er 1 um. Nedsat skrothastighed og slibepris.

* CBN-hjul har god miljøbeskyttelse. CBN-slibemidlet kan nedbrydes til bornitrid ved ultrahøj temperatur, ingen forurening til miljøet. Sammenlignet med konventionelt siliciumcarbid forbedrer det forarbejdningseffektiviteten, med lidt støvforurening, lidt spildevand, miljøvenligt og rent, emnet er ikke let beskadiget med lav NG-hastighed og god ensartethed i dimensioner.

* CBN-hjul har høj hårdhed, fjernelse og slidstyrke, lang levetid, let påklædning osv

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com