info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad der bør og ikke bør gøres i brugen af diamant dressing værktøjer II

Hvad der bør og ikke bør gøres i brugen af diamant dressing værktøjer II

Nov 20, 2020

Skal gøre:

1. Før du bruger en ny kommode, bør den trække sig ud af det tidligere dressing-feed. Mange sprøde diamant dressing værktøjer er let beskadiget, når de er i kontakt med slibehjulet.

2. Monter diamantbeklædningsværktøjets hoved i en vinkel på 10-15°, så det peger på slibehjulets rotationsretning.

3. Monter kommoden eller fastspænd forbindingsværktøjet fast, og hæng ikke værktøjshovedet for længe.

4. Når det er muligt, skal du prøve at bruge kølevæske. Brug kølevæske under hele forbindingstiden til at hælde kontakten mellem bandageværktøjet og slibehjulet.

5. I begyndelsen af dressing, starte fra det højeste punkt af slibehjulet, normalt midten af slibehjulet.

6. Vær opmærksom på mindre reparationer. Den maksimale dybde af trimning, for grov trimning: 0,001-0,002 inches. For efterbehandling division: 0,0005 til 0,001 inches.

7. Vælg den relevante sidebevægelseshastighed i henhold til den relevante vejledning. Jo langsommere den laterale bevægelseshastighed (inden for det tilladte område), jo lavere overflade ruhed af slibehjulet opnået.

8. Slibeskiven skal trimmes inden for det angivne tidsinterval for at forhindre, at slibeskiven bliver sløvt og øger slibekraften.

9. Drej bandageværktøjet i værktøjsholderen 1/8 i det angivne tidsinterval for at sikre, at forbindingsværktøjet altid er skarpt.

10. Når diamant kommode eller værktøjshoved bliver stump eller naturligvis flad, skal den justeres og udskiftes i tide.

11. I henhold til slibehjulets diameter skal du vælge diamant-CARAT-beløbet (ren diamantindhold) rimeligt. Jo større slibehjulets diameter er, jo større er den valgte diamant-CARAT-værdi.Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com