info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er årsagen til slibeskivens ustabile kvalitet?

Hvad er årsagen til slibeskivens ustabile kvalitet?

Apr 17, 2020

1. De spørgsmål, der skal bemærkes i slibemidler er: den kemiske sammensætning af slibemidler er ofte kvalificeret, men deres fysiske egenskaber er dårlige. Kvaliteten af slibemidler på markedet er i øjeblikket ujævn, hovedsagelig manifesteret som:

(1) Slibemidlets kemiske sammensætning er ofte kvalificeret, men de fysiske egenskaber er dårlige. Det er hovedsageligt manifesteret i volumen tæthed hul en slibende med fremmede lande.

(2) Den partikelstørrelse sammensætning af slibende er forvirrende, hvilket er helt forskellig fra standard størrelse sammensætning. Det kommer først og fremmest til udtryk, at det grundlæggende indhold af slibemidlet med samme kornstørrelse adskiller sig meget fra udlandets.

2. Med hensyn til bindemiddel aspekt, er det hovedsagelig vedrører phenolharpiks: (1) kvalitetsstabiliteten af phenolharpiks, især indholdet af fri fenol i harpiksen. Hvis indholdet af gratis fenol er for højt, vil det fremskynde revner af harpiks slibehjulet og påvirke styrken af slibeskiven. (2) Blanding ensartethed af harpiks pulver og urotrozapin. Urotropine som et hærdningsmiddel til harpiksbindemidlet er mængden af urotropine utilstrækkelig; hærdningen af harpiksbindemiddel er ufuldstændig, hvilket påvirker slibehjulets styrke og hårdhed. Hvis mængden af urotropine er for større, urotropine ikke kombineremed harpiks pulver, nedbrydes og fordamper under hærdning proces, således at øger porøsiteten af slibeskiven, og reducerer styrken og hårdheden af slibehjulet.

(3) Bindemidlet er for grove eller for fine:

Det er en generel opfattelse, at partikelstørrelsen af bindemidlet er fint, hvilket er befordrende for en ensartet fordeling af bindemidlet. Hvis partiklerne er for grove, er støbematerialet ikke let at blande, der vil påvirke slibehjulets hårdhed og styrke. Selv for harpiksbindingsskærehjul og grovkornede slibehjul skal bindemidlets partikelstørrelse være mindre end 320 #. Men hvis partikelstørrelsen af det phenolharpikspulver er for fin, er det vanskeligt at opnå ensartethed i blandingen, hvilket påvirker slibeskivens skære- og slibeevne. Der er mange problemer i processen med at blande, danne, hærdning, forarbejdning og så videre. Nøglen til blandingsprocessen er homogenitet. Støbematerialet skal opnå: fordelingen af hver gruppe er ensartet og løs, men det er ikke egnet til åbenlys pulverlækage. Belægningsmaterialet skal være ensartet og have god formbarhed.

3. Støbning proces:

Der er to faktorer i den vigtigste produktionsproces, der er nemme at forårsage kvalitetsproblemer. Den ene er, at temperaturforskellen mellem risteren og fyringsovnen er for stor, og den anden er forkert installation af varmeovnen. Hvis temperaturforskellen i hærdende ovnen er for stor, afviger hærdningen af slibeskiven fra sættet hærdningspecifikation (hærdningskurve), og slibeskivens hærdningskvalitet (hærdning) kan ikke garanteres fuldt ud.

 

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com