info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er den lineære hastighed på slibende slibehjul?

Hvad er den lineære hastighed på slibende slibehjul?

Feb 28, 2020


I dag taler vi om en faktor- "liniehastighed", som man skal være opmærksom på, når man vælger et slibehjul. Etiketten på slibeskiven viser den maksimale lineære hastighed. Før brug skal vi bekræfte, om rotationshastigheden for maskinens værktøjspindel ligger inden for det lineære hastighedsområde for slibehjulet.

Den lineære hastighed på slibehjul henviser generelt til det "sikkerhedshastighedsbegrænsede område af slibeskiven", hvilket klart sikrer, at slibehjulets hastighed ikke må overstige denne hastighed under brug, ellers kan slibeskiven sprænge.

Som vi alle ved, er der nogle branchestandardstandarder for visse præstationer på sine egne produkter hver branche. Faktisk har slibehjulets liniehastighed også sine industristandarder. For eksempel er liniehastighedens valg af almindelige slibehjul 40m / s-80m / s. Når den lineære hastighed er højere end 45 m / s, kaldes det højhastighedsslibning. Dette standardområde opsummeres af mennesker i branchen efter en lang periode med akkumuleret erfaring. Det er det mest velegnede til almindelige slibehjul til behandling og slibning.

For de superharde slibende slibehjul er industristandarden for valg af lineær hastighed 35 m / s. Denne parameter opnås også gennem folks erfaring, og den er den mest velegnede til basale applikationer. Hvis du ønsker en højere liniehastighed for at gøre det mere effektivt, kan vi selvfølgelig gøre det. Men denne metode forårsager sandsynligvis usikre faktorer i slibeprocessen. Det er jo det sikreste, der er bedst egnet til det, og det kan spille sin største rolle. Vi skal tænke nøje, når vi vælger den lineære hastighed.

Selvom valg af lineær hastighed kun er en del af overvejelsen af slibehjulet, er det meget sandsynligt, at det forårsager et pludseligt spræng af slibehjulet, når valget er afviget. Når slibehjulet fungerer på grund af for høj hastighed, vil det alvorligt true personalets sikkerhed. Hvis rotationshastigheden er for lav, kan den ikke spille den oprindelige effektivitet af slibehjulene. Så vi undervurderer ikke vigtigheden af liniehastighed.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com