info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er forskellen mellem fræsning og slibning?

Hvad er forskellen mellem fræsning og slibning?

Apr 01, 2020


Slibning henviser til behandlingsmetoden, der fjerner overskydende materialer i emnerne med slibemidler og slibende slibeværktøjer. Slibning er en af ​​de skæremetoder, der er mere udbredt. De fleste af slibemaskinerne bruger roterende slibehjul med høj hastighed til slibning, og nogle få maskiner bruger oliesten, slibebælter og andet slibeværktøj til behandling. Slibemaskiner kan behandle materialer med højere hårdhed, såsom hærdet stål, cementeret karbid osv. De kan også behandle sprøde materialer, såsom glas, granit. Slibemaskinen kan udføre slid med høj præcision og små overfladeruhed samt slibning med høj effektivitet, såsom kraftig slibning. Slibningshastigheden er relateret til motorens hastighed. Der er flere typer slibning.

1. Cylindrisk slibning udføres hovedsageligt på cylindriske slibere, der bruges til at slibe yder-, kegle- og endefladen af ​​akselarbejdsemner.

2. Intern slibning, bruges hovedsageligt til slibning af cylindriske huller, koniske huller og endeflader af arbejdsemner på interne cylindriske slibemaskiner, universal cylindriske slibemaskiner og koordinatslibemaskiner.

3. Overfladeslibning, bruges hovedsageligt til slibning af overflader og riller på en overfladeslibemaskine. Der er to slags overfladeslibning: perifer slibning og overfladeslibning. Perifer slibning er metode gennem processen af ​​en cylindrisk overflade på slibeskiven. Generelt kan det bruges til en vandret aksel overfladeslibemaskine. Overfladeslibning er en måde, der processer ved hjælp af slibeskiveets endeflade. En lodret akseloverflademølle anvendes generelt.

4, centerløs slibeværktøj

Det udføres normalt på en centerløs slibemaskine for at slibe emnets cirkel. Under slibning behøver emnet ikke at være centreret og understøttet. Det placeres mellem slibehjulet og styrehjulet, understøttet af en støtteplade og drevet af styrehjulet for at dreje.

Fræsning betyder en metode, der bruger en fræser som et værktøj til at bearbejde overfladen. Fræsemaskiner inkluderer horisontale fræsemaskiner, lodrette fræsemaskiner, portfræsemaskiner, kopimaskiner, universalfræsemaskiner og stangfræsemaskiner. Fræsning er at fastgøre emnet og bruge en fræser i højhastighedsrotation for at skære de krævede former og funktioner. Traditionel fræsning bruges ofte til enkle former / funktioner såsom konturer og riller.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com