info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er en slibemaskine, og hvordan bruges en slibemaskine?

Hvad er en slibemaskine, og hvordan bruges en slibemaskine?

Sep 20, 2019

Slibemaskinen bruger et slibehjul for at opnå fine tolerancer for inish præcisionsdele, og det er muligt at opnå nøjagtighed ned til mindre end 0,001 mm. Der er 3 almindelige slibemaskiner med intern type, som maskiner borer, ekstern type, der slibrer den ydre diameter, og den overfladetype, der slibes flad overflade på dele. Der er andre typer specielle slibemaskiner, såsom gear / spline slibemaskiner.

Slibehjulet roterer i høj hastighed ved "klædt / truet op" gennem industriel diamant på dens overflade.

Hjulet bringes derefter i kontakt med emnet, som også roterer, når det er internt eller udvendigt slibes eller bevæger sig fra venstre mod højre under slibehjulet, når overfladen er jordet. Arbejdsstykket flyttes nu til overfladen på slibeskiven for at fjerne en fin mængde materiale, indtil den ønskede størrelse er nået.

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når man slibes, herunder typen eller kvaliteten af det anvendte hjul, hjulets omdrejningshastighed, arbejdsemnerens hastighed og den hastighed, hvormed hjulet bevæger sig / kører gennem arbejdsemnet. Den måde, hvorpå hjulet er klædt / truet op, vil påvirke, hvordan det skæres, og overfladefinish opnås.

JR har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer til slibemaskiner, såsom harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektropletterede slibehjul. Den almindelige form på diamant- og CBN-slibehjul inkluderer 1A1, 1A2, 1A8, 3A1, 14A1, 11V9,11A2, 12V9 osv.

Alle slibehjul kan fremstilles med forskellige korn til råning, polering og efterbehandling. Vi kan gøre det efter dit krav.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

1V1 grinding wheel