Hjem > Udstilling > Indhold

Hvilken feed GG-hastighed kører jeg på rattet?

May 09, 2020

Højhastighedsslibehjul kan øge producentens produktionshastighed, forbedre produktkvaliteten og reducere produktionsomkostningerne. To af de mest populæresuperabrasive produkterder bruges til disse formål inkludererCBN slibehjulog diamanthjulet.

CBN-hjul er fremstillet med syntetiseret krystallinsk materiale, der er produceret på en lignende måde, der bruges til dyrkning af menneskeskabte diamanter. Dette gøres ved teknikker med højt tryk og høj temperatur, så CBN-hjul ligner diamanthjul, idet de er modstandsdygtige over for slid og bemærkes for styrke.

Slibekorn til CBN-hjul forbedres hvert år, hvilket fører til mere kontrolleret styrke og former, der engang var udfordringer i denne branche. Uanset om en kunde vælger at bruge et CBN-hjul eller et diamanthjul, er det vigtigt at bemærke, hvilke elementer der er signifikante for at opnå det ønskede resultat.

Hjuldiameteren spiller en vigtig rolle, da jo mindre hjulet er, jo lettere er det at bruge, og generelt er det billigere. Små hjul er også lettere at håndtere og afbalancere. Større hjul er imidlertid mere velegnede til hurtigere driftshastighed.

Alleslibeskiverhar et nav, der skal designes med passende monteringsteknikker for at det kan fungere med de højeste hastigheder. Det betyder, at hjulet er monteret på en spindel, der forhindrer det i at skifte, selv når centrifugalkraften skubber hjulet ind i større hastigheder. Enhver form for ubalance påvirker hjulets stabilitet og kan føre til farlig glidning. Erfarne CBN- og diamanthjulleverandører vil have udarbejdet enhver balanceproblemer og udviklet et superabrasivt kvalitetsmiddel, der altid vil være afbalanceret og arbejde med høje hastigheder.

Kølevæske er også vigtig med diamantskæreblade og CBN-hjul, da det forhindrer, at hjulene overophedes. Kølevæske giver også tilstrækkelig smøring og skyller alle partikler og chips, der kan forstyrre hjulets ydelse. Påklædning er et andet vigtigt aspekt, der opnås med roterende diamantteknologi.