info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvilke faktorer vil påvirke slibendeffekten af diamantslibeskive?

Hvilke faktorer vil påvirke slibendeffekten af diamantslibeskive?

Oct 24, 2018

1. Slibeskiveens klædning

Slibeskjoldets dressing er at bruge en diamantspids til at køre en tråd på slibeskivenes arbejdsflade. Jo mindre forbindelsesledningen og korrektionsdybden er. Jo mere antallet af skærede blade af det reparerede slibekorn, desto bedre er konturhøjden af det færdige blad. Derfor er arbejdsemnerets overfladens ruhedsværdi af arbejdsemnet mindre.

2. Slibeskiven kornstørrelse

Jo finere kornstørrelsen af slibeskiven. Jo mere antallet af pinde pr. Enhedsareal af slibeskivenes arbejdsflade er, jo tættere og tyndere værktøjet markerer på emnet. Derfor er jo mindre ruhedsværdien.

3. Slibestyrets hårdhed

Slibestyrets hårdhed er for stor. Slibepositionen er ikke let at falde fra efter passivation. Overfladen af emnet er stærkt rengjort og presset. Den plastiske hule form intensiveres, og overfladens sejlværdi øges, eller endog overfladisk forbrænding genereres. Hvis slibeskiven er for blød, falder slibepositionen let. Ujævnt slid vil forekomme. Ringenes overflade vil være grov, og slibeskivenes hårdhed skal være moderat.

4. Slibningshastighed

Ved at øge sliphastigheden øges antallet af slibemidler pr. Enhedsareal af emnet, så antallet af ridser maksimeres. Samtidig reduceres plastisk deformation, og overfladens ruhed reduceres. Den plastiske deformation ved højhastighedskæring reduceres, fordi forplantningshastigheden af plastisk deformation ved høj hastighed er mindre end slibningshastigheden. Materialet er ikke som deformeret.

4. Maling af radialfoder mest og antallet af lysslibning

Det radiale foder er malet og forøget for at øge skæringsdybden under formaling, hvilket øger plastisk deformation. Derfor er overfladens ruhed øget. Tilpasning af antallet af slibningstider kan effektivt reducere overfladens usikkerhed.