info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvilke faktorer vil påvirke udseendet af slibning?

Hvilke faktorer vil påvirke udseendet af slibning?

Jan 15, 2020

Slibeprocessen på slibehjulet er meget vigtig, især til slibeværktøjer. Da kravene er relativt høje, skal vi være opmærksomme på de faktorer, der påvirker slibeskivets udseende.

1. Arten og forsyningen af ​​slibekølevæske til CNC-værktøjsmaskiner.

2. Den lineære hastighed på slibehjul, liniehastighed til emnet, slibehjulsfremføring osv.

3. Slibehjulets partikelstørrelse, hårdhed, slibepartikler og emner.

4. Den geometriske switch til slibehjulets udseende, som er valgt af diamantpenne til at trimme slibeskiven, og slid og forbrug af slibekorns slibekant under slibeprocessen vælges. Formen på tråden dannet på overfladen af ​​slibehjulet under forbindingsprocessen kopieres også til emnet. Arbejdsstykkets overfladefremhed vælges grundlæggende af slibehjulet og forbindingsbetingelserne. Derfor påvirker formen på slibefladen på slibeskiven udseendet af emnet.

5. Stivhed og stødbestandighed i emne-systemet og fødesystemet på slibehjul. Under slibeprocessen påvirkes ruheden af ​​emneoverfladen af ​​mange faktorer. Ud over den overfladefinish, rundhed og cylindricitet, vi forstår, er der også slibeforbrændinger, slidsrevner, resterende spænding osv.

Ovenstående er de problemer, som vi har brug for at være opmærksomme på slibehjulets behov under slibeprocessen. Disse faktorer påvirker direkte udseendet på de efterfølgende produkter, så vi skal være opmærksomme på dette indhold og betjening af slibehjul.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com