info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvilke detaljer skal vi bemærke, når du udskifter den ultra-tynde harpiks skære skive

Hvilke detaljer skal vi bemærke, når du udskifter den ultra-tynde harpiks skære skive

Nov 22, 2017

Ultra-tynd harpiks skære skive er en harpiks som bindemiddel, kombineret med en række forskellige materialer, stål, rustfrit stål og andre hårde at skære materialer, skæreydelse er særlig signifikant. Tørre og våde to slags skæringsmetoder, skæring stabilere samtidig med at klippe materialet og hårdheden af ​​valget, kan i høj grad forbedre din klippeffektivitet, spare dine produktionsomkostninger.

 

1. Gyldighedsproblemet for harpiksbindeskæreskiven

Ny skæreskive kan ikke være kvalificerede hjul fra lageret, og selv nye hjul er ikke kvalificerede produkter fra fabrikken. Enhver skæreplade har en vis gyldighedsperiode, brug dem inden for gyldighedsperioden, den er kvalificeret; Brug ud over gyldigheden, det er måske ikke kvalificeret. Procedurer fastsætter, at "skærepladen skal anvendes inden for gyldighedsperioden"

 

2. Slid problem med harpiksbindeskæreskiven

Ethvert stykke stykke har slidkrav, slid i en vis grad, du skal udskifte den nye. Det er en usikker og ulovlig opførsel, hvis skæreplader blev brugt over slidkrav for at spare materiale. Generelle bestemmelser, når harpiksbindeskæreskiven er slidt til diameteren større end chuckdiameteren 10 mm, skal udskiftes.