info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forglasset diamantslibeskive til PCD-værktøjer

Forglasset diamantslibeskive til PCD-værktøjer

Jun 18, 2019

Keramisk diamantslibeskive er velegnet til behandling af PCD-værktøjer med hensyn til omfattende slip effektivitet, værktøj holdbarhed og emnet overfladekvalitet.

Som en slags højtydende roterende dele påvirker det keramiske diamantslibeskive direkte vibrationerne af slibeskiven og maskinens levetid og slibeprecisionen af objektet, der skal behandles. Med de øgede overfladekvalitetskrav i de bearbejdede dele forbedres sliphastighedshastigheden yderligere, og kravene til dens balance nøjagtighed bliver højere og højere. Det er især vigtigt at vælge en rimelig balance metode.

Da slibeskiven er opbygget af et stort antal partikler med ujævnt fordeling, bearbejdningsfejl og monteringsfejl, falder hovedtrægningsaksen, der passerer gennem diamantslibeskivenes tyngdepunkt, ikke sammen med rotationscentret, så en ubalance vil opstå, når diamantslibeskiven roterer med høj hastighed. Centrifugal kraft. Centrifugalkraft er en af hovedårsagerne til bærende slid og mekanisk vibration, hvilket alvorligt påvirker maskinens nøjagtighed under slibning og maskinens værktøjs levetid. Det reducerer også slibemaskinens spindelevetid, slibeskivenes liv, øger antallet af slibehjulskorrektioner og forbruget af trimning af diamanter. Diamantslibeskiven skal derfor korrigeres for dynamisk balance under fremstillingen.

Slibeskiven til JR Diamond Tools Co., Ltd. kan kun bruges efter den dynamiske balancetest, og kunderne kan bruge det med tillid. Ved at bruge slibeskiven med god dynamisk balancetest kan den i størst muligt omfang opfylde overfladebehandlingen og præcisionen af det arbejdsemne, der behandles af kunden. reducere belastningen og slid på slibemaskinens leje og den højhastighedseffektive roterende hovedaksel; reducere slibevibrationen og arbejdsemnet brænde og knække Vigtigt reducere produktionsomkostninger som opdateringer eller reparationer.

Vælg JR velafbalancerede slibeskiver for at skabe den mest konkurrencedygtige og overlegne behandlingskvalitet og den laveste procesomkostninger. JR keramisk diamantslibeskive er et ideelt valg til slibning af PCD-værktøjer.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com