info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Forglaset CBN-hjul til slibning af hovedet på gødestangen

Forglaset CBN-hjul til slibning af hovedet på gødestangen

Mar 27, 2020

Hovedet på gødestangen jordes af henholdsvis forglaset CBN-hjul og brun korundslibehjul. Test, analyser og kontrast den dimensionelle nøjagtighed, overfladefremhed, overflade-metallografisk struktur og mikrohårdhed af 2 slibehjul efter slibning. Både testresultaterne og produktionen viser, at efter at sprøjtestangen er jordet af CBN-slibeskive, er den overfladedimensionelle nøjagtighed og ruhed åbenlyst forbedret, og arbejdsemnet brænder ikke, hvilket forbedrer produktionseffektiviteten i høj grad.

Forglaset bond CBN-slibehjul er let påklædning og har mange porer, der er gode til spåntagning og reducering af blokeringen af ​​slibehjulet for at undgå forbrændinger. Forglaset bond har god varmemodstand, stærk slibende holdekraft, slidstyrke og god fastholdelse, hvilket er godt til at forbedre overfladens præcision. Derfor anvendes forglaset bond CBN-slibehjul og tilsættes noget SiC, kobberpulver, aluminiumpulver og etc til bindemidlet.

Metoden til diamantdresser bruges til at klæde slibehjulet. Forbandsenheden er installeret på M61329 arbejdsbordet med høj præcision, cylindrisk slibemaskine. Diamantdresserullen afslutter forbindingen af ​​forglaset CBN-hjul med arbejdsbordets langsgående bevægelse.

Ved slibning med Vitrified CBN-hjul har slibevarmen ringe indflydelse på overfladen af ​​emnet på grund af den lave slibetemperatur. Hærdningslaget er ikke hærdet blødgøring, og overfladen kan opretholde den høje hårdhed ved hærdning. Når det brune korundslibesliber slibes, er slibekraften stor, og slibetemperaturen er høj, og hærdningslaget kan være hærdet for at blødgøre eller endda brænde overfladen.

I produktionssammenligningstesten, når det slibes med det brune korundslibehjul, klæder det sig efter slibning af 200-300 stk hoveder af gødestængerne. Når der slibes med forglaset CBN-hjul, klædes det efter slibning af 1400-1500 stk hoveder af gitterstængerne. Slibehjulets holdbarhed øges med mere end 5 gange, hvilket også reducerer den ekstra arbejdstid. Med det forglasede CBN-hjul kan den endelige formningsslibning opfylde de tekniske krav, og processen reduceres kun på én gang.

I processen med hovedet af gødestangen kan Vitrified CBN-hjul forbedre slibefladernes kvalitet, dimensionelle nøjagtighed, reducere overfladen ruhed, værktøjsomkostninger og arbejdsomkostninger og forbedre produktionseffektiviteten.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com