info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Anvendelsesområdet for forglasset binding CBN slibeskive

Anvendelsesområdet for forglasset binding CBN slibeskive

Sep 15, 2017

Forglasset binding CBN slibeskive er fremstillet af forglasset binding og kubisk boritridridslibning som råmaterialer, forblanding med metalpulver, harpikspulver. Det er meget udbredt til industriel slibning og polering. Forglasset bindeslibeskive opretholder den oprindelige højhardhedsydelse, lav sintringstemperatur, høj styrkehøjhed, god styrende slibepræstation. Og det er varme og olie modstand, god selvskærpning. Det kan være påklædning og ikke nødvendigt at gøre det ofte. Det har ensartet porøsitet, og det er nemt at afkøle og fjerne chip. I slibeprocessen forbinder den ikke og brænder emnet. Og det vil heller ikke reagere med jernelementer.

Forglasset binding CBN slibeskive anvendelsesområde

1. Slibningen af det bløde stål foretrækkes. For meget erfaring med import og rustfrit stål og andet mildt stålslibning er der mange testresultater, der viser en meget god effekt. Effektiviteten stiger 100%, den økonomiske effektivitet øges 200%.

2. I den automatiske maskine er glidebindingsliben egnet til masseproduktion af arbejdsemner (miniature lejer, luftkompressor, krumtapaksel, kamaksel, høj præcisions tråd, instrument mv) præcisionsslibning og endelig slibning.

3. Kræver slibeskiven, der har en god kant til at opretholde den komplekse overfladeslibning af emnet, som shaper cutter, broach, høj præcision gear, af formen, stempel osv.

4. Den fine slibning og endelige slibning af stor præcisions emne (værktøjsværktøj glidestyring, højpræcisionsskrue mv.). Det almindelige slibeskive vil ødelægge disse emner på grund af høj slibetemperatur. Det bedste valg er CBN slibeskiven.

5. Til legeringsstålets præcisionsdele og slibning og slibning, der er fremstillet af varmebestandigt stål og høj hårdhed (HRC55 ovenfor). Det traditionelle slibeskive er nemt at bruge op hurtigt og være stumt, det kan ikke opfylde kravene om høj præcision.

6. Til det specielle stål, såsom wolfram, højhastighedstog molybdæn, vanadiumlegeret stål, koboltlegeret stål, specielt højhastighedstog værktøjslibning. Og det er også til varmebestandige stålarbejdsemner efterbehandling og andre stålkølende værktøjer honing.

7. Til slibning af titaniumlegering er CBN slibeskive det bedste valg.