info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Brug af hårdmetalslibeskiver

Brug af hårdmetalslibeskiver

Jun 27, 2017

Cementedcarbid Slibeskive har en række fremragende egenskaber, en bred vifte af anvendelser, med brugen af tiden fortsætter med at udvide, er de vigtigste formål som følger:

(1) Skæreværktøj: Carbide slibeskive kan bruges som en række værktøjer. Mængden af hårdmetalslibeskive i skæreværktøjer i Kina tegner sig for ca. En tredjedel af produktionen af hårdmetalslibeskive, hvilket er ca. 78% af svejseværktøjet, og anvendes til ca. 22% af indeksable fræsere. Karbidslibeskiven til CNC-værktøj tegner sig kun for ca. 20% af det hårdmetalslibeskive, der anvendes til indekserbare værktøjer, ud over det overordnede karbid slibeskive, det overordnede hårdmetalslibeskive lille havesavsklinge, karbidslibeskive mikroboring Og andre skæreværktøjer.

(2) Geologiske minerydningsværktøjer: Geologiske minerydningsværktøjer er også en stor udnyttelse af slibeskiver.

(3) Selvskærende, lav brændværdi af slibningen, ikke let at tilslutte, hvilket reducerer fænomenet arbejdsforbrænding ved slibning;

(4) Slibning af CBN Wheel er det bedste valg til slibeskive.

(5) Slidbestandige dele: Med slibeskind af hårdmetal, der er slidbestandige, har dyser, skinner, stempel, kugle, dækhudspik, sneskraber og så videre.

(6) Højtryks høje temperaturkavitetslegeme: Den vigtigste anvendelse er at producere syntetisk diamant med topphammeren, cylinderen og andre produkter, den øverste hammer, trykcylinderen med hårdmetalslibeskive har tegnet sig for den samlede produktion af cementeret Karbid slibeskive i Kina 9%.

(7) Bindingsgraden indikerer, at bindemidlet (bindingen) bevarer styrken af slibekornene. Det engelske alfabet er opdelt i 26 kategorier. Finmalning og efterbehandling af præcisionsdele fremstillet af legeringsslibningshjælestål fra varmebestandigt stål og høj hårdhed (HRC55). Disse dele med almindelige slibemidler på grund af slibende forbrug eller slibning er for hurtigt, kan ikke få meget høj præcision.