info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Ukonventionel brug af super slibende slibeskiver

Ukonventionel brug af super slibende slibeskiver

Jun 12, 2019

Det antages generelt, at diamantslibemaskiner ikke er egnede til slibning af emner som grå støbejern på grund af den store kemiske inertitet af diamant og jernelementer. Dette sker dog kun ved høje temperaturer. For eksempel, når der slibes med et diamantslibende slibeskive, vil diamanten oxidere i luften, når temperaturen når 650

Det antages generelt, at diamantslibemaskiner ikke er egnede til slibning af emner som grå støbejern på grund af den store kemiske inertitet af diamant og jernelementer. Dette sker dog kun ved høje temperaturer. For eksempel ved slibning med et diamantslibeskive, vil diamanten oxidere i luften, når temperaturen når 650 ° C, og den bliver grafitiseret, når den når 700 ° C ~ 800 ° C. Ved lave temperaturer gør disse materialer ikke reagere Så længe den passende slibningshastighed vælges, og vådslibningsmetoden anvendes, og den tilstrækkelige slibevæske leveres samtidig, kan diamantslibeskiven fuldstændigt male slibningen, som er blevet bekræftet i produktionspraksis. Ved vådslibning er slipforholdet mellem diamanthjulets (9600) slibeskive meget højere end slibningen af det grå støbejern med CBN-hjulet (2700).

Det er generelt antaget, at CBN slibeskiver ikke er egnede til slibning af bløde materialer såsom mildt stål, fordi slibematerialet, der genereres på dette tidspunkt, har tendens til at blokere slibeskiven. Imidlertid mener den nuværende forskning, at CBN-slibeskiven til keramisk binding kan anvendes til at øge slibeskivenes lineære hastighed til dannelse af fint slibestøv og derefter fjerne slibestøvet ved hjælp af højtryksstrålemøllefluid og til Tilfør tilstrækkelig slibevæske for at forhindre slibeskiven i tilstopning. Derfor er CBN slibeskiven en slags blødt materiale, der kan slibe kulstofstål (hårdhed større end 30HRC). CBN slibeskiver er imidlertid ikke effektive til slibning af noget materiale. Normalt er det ikke egnet til slibning af hårdmetal og kombinationen af hårdmetal og stål, i hvilket tilfælde diamanthjulet har en bedre effekt.

JR firma specialiserer sig i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com