Hjem > Udstilling > Indhold

Typer af slibemiddel til polering og selektionsmetoder

Feb 19, 2020

Slibende er det vigtigste materiale i processen med skæring og polering af metaloverflader. I produktionen er de ofte anvendte slibemidler kunstig korund, korund, syntetisk diamant, diatoméjord, kvartssand og pimpsten.

Kunstig korund - med høj hårdhed og lille sejhed (sammenlignet med andre slibemidler) bruges hovedsageligt til grovslibning og polering af metaller med lav styrke (såsom svinejern, messing, bronze osv.).

Korund-der er både kunstige og naturlige. Jo mere bauxit Al2O3-indholdet er, jo højere er hårdheden. Corundum er et bedre materiale til at fremstille slibeskiver til ru slibning. Og dens sejhed er bedre end kunstig korund. Korundpartiklerne er mangefacetterede, og de skarpe kanter på partiklerne er mere blanke end de skarpe kanter på kunstig korund. Det er velegnet til polering af hårdere metaller med større brudstyrke, såsom hærdet stål, formbart støbejern, manganbron osv.

Syntetisk diamant - dens hårdhed og sejhed er fremragende, hvilket er velegnet til al metalpolering.

Diatoméjord-det har en ikke skarp skæreflade og fremragende sejhed, kan reparere mangler såsom ridser og ridser på metaloverflader. Det er et universalslibemateriale.

Kvartssand - partiklen har medium hårdhed, den har ingen skarp skæreoverflade, og dens sejhed er også meget god. Det er et universalslibemateriale.

Pimpsten, den har dårlig hårdhed og er relativt sprød. Det er velegnet til slibning og polering af træ, læder, gummi, plast og glas.

I henhold til egenskaberne ved de ovennævnte forskellige slibemidler, er det opsummeret, at når der formales hårde metalprodukter, bør kunstig korund, korund eller orsyntetisk diamant anvendes, og derefter anvendes finkornet korund, pimpsten, kvartspulver til finslibning. Ved polering af blødere metalprodukter bruger vi generelt diatoméjord og pimpsten.JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com