info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Trimning Electroplated CBN-slibeskive med olie sten

Trimning Electroplated CBN-slibeskive med olie sten

Aug 14, 2019

Elektroplateret CBN-slibehjul har egenskaberne ved højt slibeforhold, god skarphed, høj limstyrke og lave omkostninger. Det bruges hovedsageligt til præcision højhastigheds- og ultrahøjhastighedsslibning af vanskeligt at maskine materialer. Elektroplaterede slibehjul har generelt kun et lag slibepartikler, så de er ikke egnede til at beskære. Normalt kan emnets præcision opretholdes ved fremstillingspræcision og belægningskontrol. Den opnåelige slibningsnøjagtighed er vanskelig at øge, fordi den ikke kan beskæres på maskinen.

I henhold til slibehjulets mekanisme til at fjerne emnet materiale under slibeprocessen, er det første punkt involveret i slibningen det højeste punkt på slibeskiven. Hvis slibehjulet har færre høje punkter i fremstillingsprocessen, er det let at generere slibehjulets passivering. Specielt til elektropletterede slibehjul med høj limstyrke er højdepunktet vanskeligt at fjerne under virkningen af lille slibekraft, indtil passiveringen frembringer en stor slibekraft, og højdepunktet er muligt at fjerne. På dette tidspunkt er slibetemperaturen allerede høj, hvilket er let at forårsage forbrændinger på emnets slibeflade og reducere kvaliteten af jordoverfladen. Derfor, før slibning med et elektroplateret slibehjul, skal flere slibepartikler placeres i samme størrelsesområde så meget som muligt, så flest mulige slibepartikler deltager i slibning, reducerer slibekraft og reducerer stump slibekorn. Det indenlandske producerede galvaniserende slibehjul fremstilles hovedsageligt ved hjælp af en udvendig pletteringsmetode, og den fremspringende højde på slibekornene har forskellen mellem snare, især en lille mængde slibekorn med høj fremspringende højde, og deres eksistens reducerer slibepræstation slibehjulet og skal være jorden. Før bearbejdning skal du fjerne så mange slibepartikler som muligt med en stor højde ved at trimme og forsøge at opretholde homogeniteten af slibekornene.

I betragtning af problemerne med det ovennævnte elektropletterede slibehjul har mange lærde i ind-og udland foretaget en masse undersøgelse af slibning af metalfæsteslibehjulet og fremsat mange avancerede efterbehandlingsteknikker og -metoder, såsom ELID-slibning, elektrisk gnistslibning og laserslibning. Disse metoder er vigtige til forbedring af slibehøjden på det elektroplaterede slibehjul, der slipper ud, for at øge spånpladsen og forbedre slibevirkningen af slibeskiven, men har ringe virkning på at forbedre homogeniteten af slibekornene, og disse metoder er komplicerede. Omkostningerne er høje, og det er ikke let at implementere tekniske applikationer. Korundoliesten fjerner slibehjulets højeste punkt for at øge slibekornets ensartethed. Valget af de rimelige forbindingsparametre kan realisere forbinding af det elektropletterede CBN-slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com