info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Værktøjslibningshjæl almindeligt anvendt bindemiddel type

Værktøjslibningshjæl almindeligt anvendt bindemiddel type

May 17, 2019

De diamantslibemaskiner, der almindeligvis anvendes til fremstilling af wolframstålværktøjer, omfatter hovedsageligt harpiksslibeskiver, metalslibemaskiner og keramiske slibeskiver. Blandet slibeskive.

Diamantens vigtigste slibekorn er diamant, men diamanten er meget fin i størrelse, det vil sige en plade af løs sand, der har brug for en ting at binde dem sammen, lave en bestemt form og opretholde en vis form under slibning. Den limede ting er bindemidlet. Bindemidlet omfatter hovedsageligt Resin B, Metal M, Ceramic V og en blandet kombination. Ifølge de forskellige bindemidler er det kaldet harpiksslibeskive, metalslibeskive og så videre.

Resinbinding diamanthjul B: Hovedkomponenten er harpiks. Almindeligt anvendte er hovedsageligt phenolharpikser og polyimidharpikser.

Harpiksslibeskiven har en vis elasticitet, hvilket er en fordel for at forbedre overfladens rude af emnet og anvendes hovedsagelig til finmalning, halvering, polering og lignende; Det kan også bruges som slidset slibeskive, skæredybde, liniehastighed og skæring. Da teknologien for metalbinding og blandebinding bliver bedre og bedre, er harpiksslibeskiven i CNC fem-akse værktøjslibning mindre og mindre.

Metalbinding diamantslibeskive M: Det er lavet af højtemperatur sintringsmetode med metal som bronze som bindemiddel. Den har høj limstyrke, god formbarhed, høj temperaturbestandighed og god varmeledningsevne og slidstyrke, lang levetid og kan modstå stor arbejdsbyrde og kaldes ofte bronze diamanthjulet. Som et værktøjslibeskive sættes et bestemt poredannende middel til bindemidlet for at øge slipeskærmens selvskarphed og forbedre slipingseffektiviteten.

Keramisk binding diamantslibeskive V: Den udnytter den høje temperaturresistens og nemme tilslutningsegenskab af keramisk binding og er fremstillet af diamant eller CBN selv, der hovedsagelig anvendes til slibning af PCD- og CBN-materialer.

Blandet Bonding Diamantslibeskive: Generelt er det en blanding af de ovennævnte to eller flere slags, og bindemidlet, der anvender dets egenskaber for at opnå et bestemt formål. Fælles i værktøjsindustrien er en blanding af harpiks og metal samt en blanding af metal og keramik. På nuværende tidspunkt er de fleste af de kraftige rillede slibeskiver med blandede bindemidler.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com