info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Disse ting om diamanter

Disse ting om diamanter

Sep 07, 2018

Disse ting om diamanter


Syntetiske diamanter er en diamant, som er blevet finpudset. Naturlige diamant er et naturligt mineral og en rå sten. Kort sagt, er en diamant en simpel crystal består af kulstof dannes under højt tryk og høj temperatur i den dybe jorden. Diamanter er smukke og sjældne, et symbol på kærlighed og loyalitet, der repræsenterer den ubrydelige kærlighed.

Fremstillingsprocessen af syntetiske diamanter er ikke kompliceret, men generere lavt udbytte, så kunstige diamanter er meget dyre!

Sted med den højeste diamond output, ikke i Sydafrika, det er Rusland. Efter opdagelsen af diamanter i Rusland i 1948. Gradvist erstattet placeringen af Sydafrika. I dag producerer Rusland 25% af verdens diamanter.

Sted med den højeste diamond output værdi, ikke i Sydafrika, Botswana. Botswana er beliggende i den nordlige del af Sydafrika. Diamanter er de skatte, som naturen giver til Botswana.

Diamant minedrift er den søjle industri af Botswana. Det tegner sig for en tredjedel af det nationale BNP.

Beregnet efter værdien af diamant, er Botswana blevet verdens største diamantproducent. Det er en sand "diamond Kongerige".

Stedet det er for bedste perle-kvalitet diamanter, ikke i Sydafrika og Namibia. Namibia er beliggende i den nordlige del af Sydafrika, vest for Botswana. Namibia har en diamant kyst, diamantmine her. De fleste af dem hører til sekundære miner, så kvaliteten af de diamanter produceret er ekstremt høj. Mere end 95% af dem er perle kvalitet diamanter.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com.