Hjem > Udstilling > Indhold

Termisk stabilitet af diamantslibningshjul

Aug 30, 2019

Diamant er et relativt hårdt materiale i naturen, så det bruges vidt i denne skæring og slibning, det vigtigste værktøj i slibning. De vigtigste referenceparametre i produktionen af diamantslibehjul er termisk stabilitet og styrke. Her drøfter vi hovedsageligt dens termiske stabilitet.

I varmestabilitetstesten, da slibemidlet på slibehjulet blev opvarmet til 700 grader, viste det sig, at slibemidlet reagerede, og at diamantslibemidlet blev beskadiget. Graden af slibemiddel af diamant ved høje temperaturer er imidlertid relateret til kvaliteten af selve slibemidlet. Når vi vælger råmaterialet til diamantslibehjulet, kan vi vælge det diamantslibemateriale, der er egnet til vores egen kvalitet i henhold til denne egenskab kombineret med slibeprocessen.

I henhold til slibehindemidlets termiske stabilitet kan bindemidlet let bestemmes ved at analysere reaktionen af flere oxider med diamantslibemidlet ved brændingstemperaturen på slibeskiven i henhold til oxidets frie energiproduktionsprincip og derved bestemmes bindemidlet. Den kemiske sammensætning bestemmes derefter af glasstrukturteorien for at bestemme det specifikke indhold af de forskellige komponenter i limningsmidlet på diamantslibehjulet, og til sidst bestemmes og fremstilles formuleringen.

Gennem termisk stabilitet bestemmer vi hovedsageligt formlen for slibeskive. Uanset om det er et diamantslibehjul eller et cbn-slibehjul, er den vigtigste ting formuleringen af bindemidlet. Da råvarerne kan være de samme, er formlen eksklusiv, så længe formlen er god. Det kan garantere alle krav til nøjagtighed, levetid, effektivitet og så videre. Selvfølgelig er du nødt til at vælge bindemiddelet i henhold til dine faktiske behov.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

6