info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Den specielle betydning af elektroplaterede slibehjul ved ultrahøjhastighedsslibning

Den specielle betydning af elektroplaterede slibehjul ved ultrahøjhastighedsslibning

Feb 21, 2020

Under de samme bearbejdningsbetingelser som elektropletterede slibehjul har enkeltlags højtemperatursloddet superhård slibende slibehjul lavere slibekraft, effekttab og slibetemperatur, hvilket betyder, at der kan opnås højere arbejdshastigheder. Ovennævnte ultrahøjhastighedsslibning har særlig betydning i området 300 til 500 m / s. Enkellagsloddet slibehjul anvender højfrekvent induktionslodningsmetode ved anvendelse af Ag-Cu-legering med Cr tilsat som loddemateriale, lodning i luft ved 780 ° C i 35s. , Det kan opnå en fast forbindelse mellem diamant og stålunderlag i naturlig afkølingstilstand.

Det fandtes gennem røntgenstrålingsspektroskopi og røntgendiffraktionsanalyse, at Cr3C2 blev dannet mellem Cr og diamant og dannet (FexCry) C mellem stålsubstratet. Sammenligningsforsøgene uden Cr-lodde viste, at dette er de vigtigste faktorer, at der er en høj bindingsstyrke af legeringslaget med diamant- og stålunderlag. Efter slibning af eksperimenter har det bekræftet, at diamant har en højere holdestyrke. Fordelen ved denne teknologi er, at lodningstemperaturen er lav, og skaden på diamanten er lille. Ulemper er det lave smeltepunkt for sølvbaseret loddemetode og den dårlige høje temperaturydelse af slidbestandig skæring, og dens anvendelse i effektiv kraftig slibning er begrænset.

Teknologien til Ni-Cr-legering, enkeltlagsloddet diamantslibehjul i fremmede lande, er som følger: Først bruges en oxyacetylenbrænder til at flamme sprøjte et lag Ni-Cr-legering på stålunderlaget. Dette lag med aktivt metal kan bruges som loddemateriale til direkte lodning af diamant. Og derefter blev de slibende partikler induktion loddet i argon ved 1080 ° C i 30'erne. I processen med flammesprøjtning af legeringslaget, da overfladen af ​​stålunderlaget er modtagelig for oxidation, er konsistensen af ​​tykkelsen af ​​bindemiddellaget og ensartetheden af ​​slibematerialets konfiguration efter lodning vanskeligt at kontrollere effektivt. Diamantslibepartiklerne konfigureres direkte på Ni-Cr-legeringsarket eller -pulveret, og diamantslibepartiklerne presses af en keramisk blok og loddes derefter på en vakuumhøjfrekvensinduktionsmaskine i 30'erne ved en lodningstemperatur på 1080 ° C ; eller under argongasbeskyttelsesstråling Lodning udføres i en opvarmningsovn, og lodningstemperaturen, holdetid og kølehastighed kontrolleres passende.


Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com