Hjem > Udstilling > Indhold

Valget af diamantstørrelse og koncentration i diamantslibeskive

Aug 07, 2020


1. diamant slibning whelelseries:

Kunstig diamant, også kendt som" industriel diamant", er det hårdeste stof, man kender i naturen i dag, ligesom naturlig diamant.

På grund af sin høje hårdhed, kompressionsstyrke og slidstyrke, syre- og alkalimodstandsdygtighed samt god varmeledningsevne og halvlederegenskaber, er det lavet til en række værktøjsprodukter, der kan anvendes i vid udstrækning inden for metallurgi, maskiner, geologi, råolie, elektronik , optik, byggeri, sten og andre felter.

Kunstig diamantslibeskive er en slags kunstigt diamantprodukt fremstillet af kunstig diamant og andet metalpulver gennem høj temperatur og tryk, som kan bruges i vid udstrækning ved slibning af hård legering, ikke-jernholdigt metal og ikke-metal.

2.Partikelstørrelse at vælge

Størrelsen på syntetisk diamant er angivet med dens størrelsesnummer.

Størrelsen på emnet påvirker direkte overfladeruhed, slibeeffektivitet og tab af værktøj.

I princippet er valget af partikelstørrelse at vælge den grovkornede størrelse så vidt muligt under forudsætning af at opfylde kravene til emnet for at forbedre slibeeffektiviteten og reducere tabet af slibeværktøjet. Generelt er diamantpartikelstørrelse opdelt i slibeprocesser: grovslibning 30 # -120 # midterslibning 120 # -240 # finslibning 240 # -W40 slibning og polering W40-W1

3. valg af bindemiddel

Kunstigt diamantslibeskive kan opdeles i slibeskive, metalslibeskive, keramisk slibeskive og galvanisk slibeskive i henhold til det forskellige bindemiddel.

Forskellige bindemidler har forskellige ydeevne, i henhold til forskellige behandlingsobjekter, krav om at vælge det passende bindemiddel.

Harpiksbindemiddel nr. B bruges til skæring og slibning af hård legering, glas, keramik, sten og ædelsten.

Metalbindemiddel M til hård legering, glas, keramik, sten, ædelsten og anden hård belastning, slibning god slidstyrke.

Keramisk bindemiddel V er velegnet til tør og vådslibning af alle slags stål og støbejern.

Galvaniseringsbindemiddel D bruges til slibning af specielle overflader og huller i forskellige materialer og skæring og skæring af dyrebare materialer.

4.Koncentration vælges

Koncentrationen refererer til indholdet af syntetisk diamant i slibeværktøjets slibende lag.

(1) Harpiksbundet slibeskive vedtager generelt koncentrationen på 50% -100%;

For de fleste af dem kan 75% bruges, hvilket kan være lavere end 75% for høj finish, og 100% eller mere kan bruges til formslibning og slibeskiver med lang levetid.

(2) Metalbindeprodukter bruger generelt 25% -150% af koncentrationen;

Blandt dem er det grovkornede skære savblad, koncentrationen er generelt lavere, dvs. 25-50%, og det finkornede blad er højere;

Andre metalbundne slibeskiver kræver generelt en koncentration på 50% -100%. Generelt er grovslibning med en højere koncentration, halvfin slibning med en medium koncentration og finslibning, polering med en højere koncentration.


Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com