info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Årsagen til og behandlingen, at pletteringen slibende af galvaniseret diamantslibeskive falder af

Årsagen til og behandlingen, at pletteringen slibende af galvaniseret diamantslibeskive falder af

Jun 26, 2019

Under brugen af det elektropletterede diamantværktøj vil det på grund af anvendelsesbetingelserne som størrelsen af slibestyrken, temperaturstigningen, virkningen af emnet osv. Forårsage fænomenet, at det diamantholdige metalbelægningslag er adskilt fra substratet, dvs. pletteringslaget afskales. Afskrælningen af belægningen er generelt delvis skurning, og det fænomen, som belægningen afskræles på en gang, er sjældent. I faktisk brug har skrælningen af f tre typer som følger:

(1) Belægningen afskales til overfladen af substratet: det diamantholdige metalbelægningslag og det diamantfrie metalbundspletteringslag skilles samtidigt fra stålsubstratet.

(2) Laget afskales til metalbasispletteringslaget: det diamantfrie metalbasbelægningslag er ikke adskilt fra stålsubstratet, men det diamantholdige metalbelægningslag afskræles fra metalbasispletteringen lag.

(3) Lagdelt adskillelse af metal i diamantholdig metalplettering: Under brugen af diamantholdige metalplettering er pletteringsmetal, som er i kontakt med emnet, normalt ikke slidt, men er unormalt skåret eller pulveriseret, og diamant er ikke alle falde af, men lokale granulære peeling. Dette fænomen er ikke let at tiltrække opmærksomhed, og konsekvensen er, at produktet har en kort levetid og ofte giver indtryk af, at pletteringsmetallet har ringe holdkraft eller slidstyrke. Udelukkende faktorer som forkromning af belægningen under fortykkelsen og den dårlige slidstyrke af det belagte metal falder diamantpartiklerne under normal brug af værktøjet. Værktøjets overflade er visuelt udseende, at værktøjets kontinuerlige overflade har et stort hul, hvilket bør udgøre en sådan belægning.

I lyset af ovenstående grunde til pletteringslagets afskalning kan følgende foranstaltninger træffes for at løse problemet med afskalning af pletteringslaget:

(1) Styr den præplaterede behandling, fjern såmene, oliefladerne, oxidfilmen, rusten og skalaen på overfladen af substratet så meget som muligt, fremme den normale vækst af det belagte metalgitter og forbedre bindekraften mellem pletteringsmetal og basismetal.

(2) Optimaliser pletteringsopløsningen og elektropletteringsprocessen, tag opladningen ind i rillen for at forhindre det bipolære fænomen og brug kortstrøms højstrøms slagluftsplettering til emnet med kompleks form for at reducere påvirkning af stress og hydrogenudvikling i belægningen og forbedre belægningenes kvalitet. .

(3) Optimer processen og processen, reducer afbrydelsestiden under sandaflæsning, og lad selv slip sandet i den originale sandtank, tyk det eller elektrificer sandet i en ekstra tank for at forbedre bindekraften mellem diamantpartiklerne og belægningen. . Hvis der er strømafbrydelse under fortykningsprocessen, skal emnet placeres i elektrolytten til katodeduktion efter fortykkelse. Efter reduktion indføres det i badet for at sikre belægningsstyrken af belægningen.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com