info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Problemet med eksistensen af to solstråle diamant teknologi

Problemet med eksistensen af to solstråle diamant teknologi

Mar 22, 2019

Selvom lödningens diamantteknologi har udviklet sig i løbet af et årti og har et bestemt marked, er der stadig en alvorlig begrænsning af levetiden for rustede diamantværktøjer i forhold til pulvermetallurgi varmpressede diamantværktøjer og tekniske vanskeligheder inden for teknologisk udvikling.

Pulvermetallurgi varmpressede sintrede diamantværktøjer er flerlagede, så deres levetid er relativt lang, men udnyttelsesgraden af slibekorn i diamanter er relativt lav, mindre end 10%. Mekanismen under brug er: Diamantskæring Efter en brugstid bliver kanten kedelig, og skærekraften, som virker på slibekornene, bliver større. Når skærekraften, som virker på slibekornene, er større end holdkraften, falder slibekornene af, og det næste lag af diamanter er bladet, nyt. Efter at diamantslibekornene er ude af bladet fortsætter de med at udføre skærearbejdet . Derfor er den lange levetid garanteret på grund af fremskridtet af diamantslibekornene i metalbinding diamantværktøjet.

Det rustede diamantværktøj er hovedsagelig i form af et enkelt lag, men dets holdbarhed til diamantslibekornene er relativt høj, levetiden er lang i forhold til de enkelte partikler, og diamantens udnyttelsesgrad er forholdsvis høj, men Ligegyldigt hvordan loddet bliver brugt. Diamantsvejseværktøjet har kun et lag af diamant, og dets levetid er relativt kort sammenlignet med det overordnede værktøj.

Gennem et stort antal prøver er to af hovedårsagerne til fejlen i det rustede diamantværktøj ikke blevet løst, og disse to grunde har direkte indflydelse på det rustede diamantværktøjs levetid.

Den ene er de diamantslibende korn, der i øjeblikket produceres på markedet, hvilket mangler mikrokrossning. Kanten af diamanten kan kun afrundes efter en brugstid uden at forårsage små blokeringer, og dermed tabe sin skarphed og få værktøjet til at miste sin arbejdsmæssige evne. Den anden er, at selve materialets kropsbygning ikke kan modstå den langsigtede slitage. Når værktøjet bruges i en periode, reduceres materialets kropslegem til loddematerialet i den grad, at understøtningen af diamantslibekornerne går tabt, og diamantslibekornene er forårsaget. Værktøjets afvikling gør det muligt for værktøjet at miste sin evne til at arbejde og fejle.

Vi mener imidlertid, at ved at løse diamantens selvskarphed og slidstyrken ved lodning, er det muligt at fortsætte med at øge levetiden for rustede diamantværktøjer, og teoretisk er der stadig 5 gange mere plads til forbedring. Derfor er forbedring af levetiden for rustfrit diamant enkeltlags diamant et af de vigtige emner for lodning af diamantteknologi til fortsat forskning.