info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Oplysningerne om harpiks obligation diamant slibeskværn hjul til wolframcarbid værktøjer

Oplysningerne om harpiks obligation diamant slibeskværn hjul til wolframcarbid værktøjer

Oct 20, 2020

Cementeret hårdmetal er et legeringsmateriale fremstillet af hårde forbindelser af ildfaste metaller og limning af metaller gennem pulvermetallurgi.

Cementeret hårdmetal har en række fremragende egenskaber såsom høj hårdhed, slidstyrke, god styrke og sejhed, varmebestandighed og korrosionsbestandighed, især dens høje hårdhed og slidstyrke, som forbliver stort set uændret selv ved en temperatur på 500 °C. Det har stadig høj hårdhed ved 1000 °C.

Ved slibning cementeret hårdmetal med harpiks-bundet diamant hjul, friktionsvarme genereret i slibning zone er den vigtigste årsag til slid. Overophedning vil svække bindingsstyrken ved at brænde eller brænde harpiksbindingen. På denne måde kan diamanten falde af slibehjulet for tidligt, og både diamanthjulet og emnet vil blive beskadiget. Normalt er en blanding af vand og 2% rust agent bruges som en spray kølemiddel til at tage væk varme. Slibehjulets levetid kan forlænges til fem gange så meget som tørslibning. Men da nogle værktøjsmaskiner ikke kan bruge kølevæske, skal det være tørslibning. For at bruge en høj hårdhed diamant slibehjul til at male emnet materialer så hårdt som wolfram-titanium cementeret hårdmetal, skal en obligation bruges til at modstå den meget store indvirkning kraft genereret under slibning proces. Derfor udføres ca. 85% af cementerede hårdmetalslibningsprocesser med harpiks-bundet diamanthjul. De fleste af disse slibehjul indeholder sprøde slibekorn med lav slagstyrke. Når slibende skærkant begynder at passivere, er den ikke helt faldet af fra bindemidlet. Og slibende er brudt, udsætter den nye, skarpe skærkant er nødvendig for at skære ind i cementeret hårdmetal overflade. Skærelevetid af disse slibemidler er længere end for enkelt krystal diamant partikler, fordi når den enkelte krystal diamant slibende partikler bliver kedelig, vil de falde af bindemidlet. For at forhindre for tidlig knusning af slibekornene på grund af den høje slibekraft bør diamantslibende kerner fastgøres i harpiksbindingen. Sammenlignet med den solide limning struktur såsom metal obligation eller keramisk binding, harpiks obligation evne slibning kraft er stærkere. For at maksimere fastholdelsen af slibende partikler kan der anvendes forstærket diamant (overflademetalbligning), som kan forhindre slibepartiklerne i at falde af for tidligt, hvilket forlænger slibehjulets levetid flere gange.

 

Velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com