info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Den fremtidige udviklingstrend for galvaniserede slibeskiver

Den fremtidige udviklingstrend for galvaniserede slibeskiver

Sep 05, 2018

Den fremtidige udviklingstrend i galvaniseret slibeskive


Det elektropletterende slibeskive omfatter et bindemiddel, et additiv og et spor af aktive elementer. Galvaniseringshjulbindemidlet refererer hovedsageligt til et lavt smeltepunkt og en lav hårdhedsdiameter såsom CuSnZn. Disse diamanter smelter ind i væskefasen tidligere i processen med galvanisering og sintring, således at bindemidlet har egenskaberne ved væskefasensintring. Så ved en lavere temperatur ved en lavere temperatur forekommer fysiske og kemiske ændringer i en række sintringsprocesser som forskydning, diffusion, fortykning, legering for at få den sintrede krop, vi ønsker. Derfor spiller elektropletterende klæbemidler en uundværlig rolle.

Tilsætningsstoffet refererer generelt til en additiv komponent, der har høj hårdhed og høj smeltepunkt i basen. Det kan forbedre styrke, hårdhed, slidstyrke på basen og justere basens sejhed. Det spor-aktive element er hovedsagelig at forbedre grænsefladetilstanden mellem diamanten og basen, hvorved begge grænsefladens bindingsstyrke forbedres.

Jern og kobolt er i samme undergruppe af VIII. Mange egenskaber ligner dem af kobolt. Jernressourcerne er rigelige og prisen er billig. Det er et meget økonomisk system. Derfor er jernbaseret et hotspot af basisundersøgelser i mange år.

Cobalt er det mest anvendte system til diamantprodukter af høj kvalitet. Cobalt er et relativt godt befugtningselement til diamantværktøjer i alle elektropletteringselementer, og kobolt har lavtemperaturbindingsegenskaber. Høje koboltsubstrater opnår godt graden af overtræk ved temperaturer, der er meget lavere end deres smeltepunkter, hvilket gør det til en høj mekanisk indlæg til diamant, mens kobolt har ringe effekt på diamant erosion og effektivt kan beskytte diamanter. Derudover har kobolt god slidstyrke for at beskytte diamanterne. Og det er nemmere at designe en formulering, der passer godt til diamant slid og derved sikrer, at diamanterne spiller sine funktioner tilstrækkeligt. På grund af dyre og mangel på koboltressourcer er det alvorligt forhindret i sin udbredte anvendelse. Derfor studerer mange forskere aktivt substitutionen af kobolt.

Høj temperatur lodning teknologi indføres i diamant værktøjer industrien. Sammenlign med konventionelle metoder (elektroplettering, sintring), lodningsteknologi kan øge den maksimale tilladte knivhøjde på diamant fra 0,3D til 0,7D, hvilket øger holdkraften af substraterne på diamanten.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com .