info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udviklingen tendens i metal skæring teknologi-ONE

Udviklingen tendens i metal skæring teknologi-ONE

Sep 12, 2018

Udviklingen tendens i metal skæring teknologi-ONE


Fra slutningen af 1800-tallet til midten af det 20. århundrede var værktøjsmaterialet hovedsageligt repræsenteret af højhastighedstål; i 1927 udviklede tyskland først hårdmetalværktøjsmaterialet og blev meget udbredt; I 1950'erne syntetiseres Sverige og USA Syntetiske diamanter, og skæringsværktøjerne træder ind i en periode repræsenteret af superharde materialer. I 1970'erne brugte folk højtrykssynteknologi til at syntetisere polykrystallinsk diamant (PCD), som løste problemet med sjældne og dyre naturlige diamanter og udvide anvendelsesområdet for diamantværktøjer til luftfart, rumfart, bilindustrien, elektronik, sten osv. . Flere områder.

Valget af værktøjsmateriale er grundlaget for en vellykket bearbejdning. Sammenlignet med cementerede carbider kan PCD-fræsere nå op til 4000 m / min, mens cementerede carbider kun har 1/4 af dem. Med hensyn til livet kan PCD-værktøjer generelt øges med 20 gange. Ud fra overfladekvaliteten af de forarbejdede er effekten af PCD 30% -40% bedre end den af hårdmetal. Desuden har udviklingen af CBN (Nbright Boron Nitride) superhårede materialeværktøjer og overfladebelægningsværktøjer også bidraget til fremskridt inden for skære teknologi.

I mere end 100 år er skæreværktøjets skærehastighed løbende blevet forbedret, hvilket har medført ændringer i bearbejdningseffektiviteten, yderligere udvidet forarbejdningsområdet. Det største tegn på at skære udvikling er udviklingen af high speed cutting (HSC).

Et højhastighedsbearbejdningssystem involverer mange aspekter. Fra den behandlingsmæssige synsvinkel går det i den traditionelle skæreproces gennem et emne som en form gennem blødglødningen - ruding - efterbehandling - quenching - EDM-forberedelse - EDM - specialbehandling - manuelle poleringsprocedurer. Den hurtige bearbejdning har kun brug for slibning-roughing-semi-finish-finish og super-finish af emnet. I forhold til trin reduceres det med tre, og behandlingstiden forkortes med 30% -50% sammenlignet med den konventionelle behandlingsmetode; Denne fordel er især mærkbar ved bearbejdning af små dele. Derudover har nogle virksomheder tidligere lavet komplekse forme, som stort set tog 3 eller 4 måneder til at blive leveret. Efter hurtigskæring tog det kun en halv måned at fuldføre.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com