info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udviklingen tendens i metal opskæring teknologi-to

Udviklingen tendens i metal opskæring teknologi-to

Sep 14, 2018

Udviklingen tendens i metal opskæring teknologi-to


En high-speed bearbejdning system bestående af to dele: værktøj og teknologi. De faktorer i forbindelse med værktøjet er valg af værktøj materiale, sammensætningen af værktøjet system, og formen på kanten til at blive bearbejdet. Nært beslægtet med teknologien er valget af CAD / CAM-system, planlægning af værktøjet processing sti, fastsættelse af skæring parametre og køling og smøring links.

Siden popularization af høj hastighed opskæring, er forarbejdning effektivitet steget med 4 - 5 gange i det halve århundrede fra 1950 til 2000. Naturligvis bør det nævnes at høj hastighed opskæring generelt definerer sin "høj hastighed" spænder fra sin forarbejdede genstande.

Andelen af værktøjet i den samlede behandling omkostninger er ikke stort. Vi tager fremstillingsprocessen af bilindustrien som eksempel: investering i værktøjsmaskiner og andre udstyr tegner sig for 35% af de samlede omkostninger; udstyr energiforbrug tegner sig for 7%; de normale driftsomkostninger for virksomheden tegner sig for 27%; udgifter til køling og smøring tegner sig for 17%; Arbejdskraft udgør 9%; værktøjer tegner sig for 4%. Tilfældigvis, i masse produktionsomkostningerne i forbindelse med aluminium legering emner behandles af værktøjsmaskiner, køling og smøring tegnede sig for 16%; værktøjer 4%; andre forarbejdningsomkostningerne tegnede sig for 80%. Det kan ses, at værktøjet kun tegner sig for en meget lille del af de samlede omkostninger. Men det bør ikke blive overset, at denne 4% omkostninger værktøj kan påvirke samlet behandling effektivitet på 10% - 15%.

Værktøjet er der tre mest kritiske faktorer, omkostninger, levetid og effektivitet. Eksperimenter har vist, at hvis værktøj omkostningerne reduceres med 30%, de samlede omkostninger er reduceret med ca 1%; Hvis værktøjets levetid er steget med 50%, er de samlede omkostninger reduceret med ca. 1%; Hvis parametrene skæring er optimeret så meget som muligt, øges værktøjet forarbejdning effektivitet med 20%. De samlede omkostninger ved hver emnet kan derefter reduceres med mere end 15%.

Naturligvis at effektivisere produktionen af værktøjet maskine på en alsidig måde, ikke kun bør indgrebstid af emnet reduceres med høj hastighed opskæring, men også hjælpeansatte bearbejdningstiden skal være stærkt komprimeret (herunder maskine justering, programmet operation check, tomgang rejse, bremse tør køre, emnet lastning og losning, og tidspunktet for fastspænding, værktøjsskift, osv.), standby-tid og nedetid, fordi den effektive indgrebstid af maskinen værktøj generelt kun tegner sig for 25%- 35% af den samlede arbejdstid på betingelserne i flere forskellige og små serieproduktion. Det kan ses, at desuden til høj hastighed opskæring, hvordan til at behandle mere effektivt er en af de vigtige problemer i fremstillingsindustrien.

I øjeblikket, er grønne processing teknologi blevet et globalt hot-spot. Denne grønne omfatter økonomiske, miljøbeskyttelse og høj effektivitet. Fra perspektivet om miljøbeskyttelse, på den ene side bringer højhastighedstog og højeffektiv behandling en reduktion i energiforbruget. På den anden side, er valget af kølervæske og smørende væske meget vigtigt. Som nævnt ovenfor, er udgifter til kølevæske en høj procentdel af de samlede omkostninger, nåede omkring 16%. Effekten af smøring / køling er også meget relevant for samlet behandling effektivitet, især for vanskelige at maskinen materialer som titanium legeringer, som skal nedkøles ordentligt efter opskæring i et vist omfang. Med udviklingen af høj hastighed opskæring, når kølervæsken hældes, har værktøjet ofte en termisk knæk, som fører til et fald i værktøjslevetid, som skal forbedres.

Kort sagt, i processing teknologi, høj præcision, høj effektivitet, lave omkostninger, miljøbeskyttelse og forudsigelighed af resultater vil alle være indlysende tendenser. Denne forudsigelighed betyder, at behandlingen resultater skal være forudsigelig, kontrollerbar og ikke tilfældige. Dette kræver virksomheden at have en dybere forståelse af processing teknologi.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com