info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristika for metalbinding sintret diamanthjul

Karakteristika for metalbinding sintret diamanthjul

Jan 11, 2019

Superabrasive slibeskiver fremstillet af diamant- eller kubisk bornitrid (CBN) møller har været meget udbredt i alle aspekter af slibning på grund af deres fremragende slibepræstation. Diamantslibemaskiner er specialværktøj til slibning af hårde materialer, såsom hårdmetal, glas, keramik og ædelsten. I de senere år har der med de hurtige udvikling af højhastighedsslibning og ultra-præcisionsslibningsteknik været lagt større krav til slibeskiven. Slibeskiven af keramisk og harpiksbinding har ikke været i stand til at opfylde produktionsbehovene. Metallbindingslibeskiven har været meget anvendt i produktionen med dens bindestyrke, høj ydeevne, god formbarhed, lang levetid og andre væsentlige egenskaber.

Metalbindingen er også sintret, loddet, elektropletteret osv. Sintringen er en blanding af metalpulver, såsom kobberpulver, jernpulver, nikkelpulver og diamantpartikler, som sintres ved høj temperatur og fast kombineres med substratet til dannelse et diamantværktøj. Godt greb, tykt arbejdslag, holdbart og slidstærkt, men ikke skarpt nok.

Metalbundne sintrede diamanthjul har god formbarhed, høj temperaturbestandighed og god varmeledningsevne og slidstyrke, lang levetid og høj belastning. Slibeskærmens sintringsproces har uundgåeligt krympning og deformation, men slibeskiven skal være formet før brug, men slibeskivenes slibning er vanskelig.

Sammenlignet med harpiks diamanthjulet med samme partikelstørrelse er overfladekvaliteten af metalbinding diamantslibeskiven værre, og overfladekvaliteten af harpiksbindingen er bedre.

Metalbundet diamanthjul er sjældent klædt, og hvis det er virkelig færdigt, er det bare lidt sværere at fjerne de udragende diamantpartikler.

Diamantslibeskiven med metalbinding har bedre formfastholdelse.

Metalbundne diamantslibemaskiner anvendes primært til optisk glas, ædelstene, halvleder, magneter, hårde stål, tugstencarbid, kantslibning, formslibning på groft og fint trin.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/