info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibeskivenes egenskaber og dets brug

Slibeskivenes egenskaber og dets brug

Jun 27, 2017

Slibeskive er et uundværligt værktøj i slibning. Slibeskivenes egenskaber: Slibekornene, der udgør slibeskiven, er meget hårde stoffer, og slibeskiven er skør. Men skøre genstande er let brudt, hvilket er den generelle regel. For den kraftstyring, der udøves på slibeskiven, kan slibeskiven kun modstå kraften fra den ydre cirkel til aksen og kan ikke bære kraften i den anden retning. Så slibeskiven er velegnet til højhastighedssvingning. Disse betingelser bestemmer brugen af hjulet.

Når slibeskiven holdes, skal den placeres lodret, og hjulets kraftretning skal peges på aksen. Placeringen skal derfor placeres i overensstemmelse med denne regel. Af hensyn til sikkerheden må den ikke stables vandret. Dette skyldes, at hjulets evne til at modstå lateral kraft er meget svagt og fladt, hjulet kan ikke være jævnt på hele planet.

Hjulet er helt anderledes end noget andet værktøj. Derfor skal der lægges særlig vægt på brugen af hjulet. Slibeskivenes egenskaber: Slibeskiven er et uundværligt værktøj i slibeprocessen. Hjulet er helt anderledes end noget andet værktøj. Derfor skal der lægges særlig vægt på brugen af hjulet.