info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Egenskaberne ved diamantskæring i fem lande

Egenskaberne ved diamantskæring i fem lande

May 13, 2020

Det siges, at det at købe diamanter ikke betyder noget om diamantens oprindelse, men diamantens skærested skal tages godt. Ud over diamantens klarhed og farve er skæring den primære faktor, der påvirker diamantens gnist. Diamantskæring er meget vigtig. Lad' s vise dig karakteristika ved diamantskæring i de fem store lande.

Belgisk diamantskæring

Belgisk diamantskæring skal være kendt for alle. Mange diamantmærker på markedet kalder deres produkter" Made in Belgium" ;. Det er også kendt som verdens' s største diamantskæring, herunder skæring af runde diamanter og smarte diamanter. Størrelsen på diamanten varierer også fra en cent til 10 karat. De runde diamanter er generelt 57 ansigter. Og i de blå flammeskærende diamanter er der 89 facetter, der er gnistrende end 57 ansigter. For at skelne diamanter skal det bemærkes, at den belgiske skæring polerer diamantspidsen let til en frostet hvid plet for at forhindre, at diamanten støder og skader, når den gnides.

American Diamond Cut

De diamanter, der er skåret i USA, er også fokuseret på runde diamanter og forskellige smarte diamanter, men behandler hovedsageligt større diamanter. Generelt er større diamanter større end 1 karat. Den automatiske diamantafrundningsmaskine importeres fra Israel. Den runde diamant har kun 58 ansigter. Det karakteristiske ved den amerikanske diamantskæring er, at den skarpe bunddel af diamanten glattes og poleres til dannelse af en gennemsigtig ottekantform, men symmetrien for den amerikanske diamant er ikke så god som den for de belgiske diamanter.

Russisk diamantskæring

Russisk diamantskæring kaldes normalt også GG-kvot; Sovjetunionens arbejdstagere GG-quot; Rusland bruger selvproducerede automatiserede maskiner. De behandler de polerede diamanter. Egenskaben er, at russiske diamanter stort set er runde diamanter med kun 57 ansigter. De vil også glatte diamantspidsdelen, så taljen er meget delikat, og den kan se gennemskinnelig mat. Størrelsen på diamanten er også fra de forskellige cent til 10 karat.

Israelsk diamantskæring

Diamanter er hovedsageligt runde diamanter, og det meste af det lille diamantstørrelse er fra 10 til 50 cent. Israelsk forarbejdning af metos er relativt bagud sammenlignet med de foregående. De bruger stadig traditionelle værktøjer, og taljen af ​​forarbejdede diamanter er gennemgået. Symmetrien er også relativt dårlig. Flaskeskyggen af ​​nogle diamanter vil eksistere deres regelmæssige fænomener, der påvirker diamantsprøjten.

Indisk diamantskæring

Diamantskæringen i Indien er også relativt bagud. Vejen til diamantforarbejdning domineres stadig af traditionelle familieværksteder. De forarbejdede diamanter er også hovedsageligt små diamanter og runde diamanter. Størrelsen på små diamanter er inden for 20 cent. Den polerede effekt er ikke særlig god, og symmetrien er også dårlig.

JR giver dig de glaserede slibeskiver til diamantbrud. Slibehjulets skarphed og levetid er meget højere end almindeligt slibeværktøj.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com