info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Det bedste felt af CBN slibeskiver

Det bedste felt af CBN slibeskiver

Nov 13, 2020

1. Forbearbejdning af blød stål er CBN slibeskiver det første valg. Meget erfaring har opnået meget ideelle resultater til slibning af importeret og indenlandsk rustfrit stål og andet blødt stål, og effektiviteten er steget med ca. 100%, og den økonomiske fordel er steget med 200%.

2. Finslibning og slutslibning af masseproducerede emner (miniaturelejer, luftkompressorer, krumtapaksler, knastaksler, gevind med høj præcision, instrumenter osv.) På værktøjsmaskiner.

3. Slibning af komplekse overfladearbejdsemner (gearformere, broacher, tandhjul med høj præcision, profilværktøj, stansning osv.) Med god kantfastholdelse af slibeskiven.

4. Finslibning og slutslibning af store præcisionsemner (værktøjsskinner, højpræcisions blyskruer osv.). Anvendelsen af ​​almindelige slibemidler på disse emner har tendens til at forårsage stor deformation på grund af den høje slibetemperatur. Det bedste valg er CBN slibeskive.

5. Finslibning og slutslibning af præcisionsdele fremstillet af varmebestandigt stål og legeret stål med høj hårdhed (over HRC55). Når disse dele bruges med almindeligt slibeværktøj, kan der ikke opnås høj nøjagtighed på grund af forbruget af slibeværktøj eller den stumpe slibning for hurtigt.

6. Til specialstål såsom wolfram, wolfram og molybdæn højhastighedsstål, vanadiumlegeret stål, koboltlegeret stål, speciel højhastighedsstålværktøjslibning, superfinish af svær at bearbejde varmebestandige stålemner og slibning af andre stålslukkende værktøjer.

7. Slibning og præcision af specielle højhastighedsstålværktøjer indeholdende wolfram, wolfram-molybdæn og andet højhastighedsstål, især vanadiumlegeret stål, koboltlegeret stål og andre specielle højhastighedsstålværktøjer.

8. Præcisionsslibning og slutslibning af præcisionsdele fremstillet af legeret strukturstål med varmebestandighed, rustfrit stål og høj hårdhed (over HRC55). Disse dele er for dyre til at slibe med almindelige slibemidler eller sløve for hurtigt til at opnå høj præcision.

9. Masseproducerede dele såsom instrumenter og miniaturelejer på aktive eller semi-aktive værktøjsmaskiner.

10. CBN er det bedste valg til slibning af hjul til titaniumlegeringsslibning.

Kort sagt har CBN slibeskiver uforlignelige fordele. Med den kontinuerlige fremkomst af nye materialer og nye teknikker og fremskridt inden for forarbejdningsindustriens' s færdigheder fortsætter brugen af ​​CBN-hjul med at øge, og mængden af ​​brug fortsætter med at stige, hvilket stærkt fremmer økonomisk udvikling. I udviklede industrilande er hårdheden af ​​de bearbejdede dele større end 45 HRC til keramisk slibning med høj præcision, og keramiske CBN-slibeskiver anvendes på basis af slibning. Det bruges i vid udstrækning i vigtige dele af biler, såsom knastaksler, krumtapaksler, gearaksler og gear i gearkasser, lejer og bremseklodser. Præcisionsbearbejdningsdele, der bruges i værktøjsmaskiner, såsom slibning af styreskinner, blyskruer og motoraksler og slibning af dele til trykmaskiner med en nøjagtighed på 0,3 ~ 0,5 m. For nogle materialer, der er vanskelige at bearbejde og nogle hårde materialer (rustfrit stål, titaniumlegering osv.)) Bliver CBN slibeskive det bedste udgangspunkt. CBN keramisk slibeskive bruges til slibning af stålruller og anvendelse i luftfarts-, luftfarts- og militærindustrien.

JR-firmaet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com